![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, Mano Ethernet jungtys nuorodą greitis 10Mbps, erzina dalykas yra tai susiję su mano Xbox, o aš tik šiek tiek suprato tai, kad greitis. Ir aš praleido tralavimo valandas per parametrus, konfigūruoti tokius dalykus kaip DMZ ir tt Kai visą laiką ji buvo iš tikrųjų apriboja ry .. ![]() Ar greičiau PCI rasti? Ar galiu nustatoma reikšmė greitis bet kokiu būdu? (Aš pastebėjau iš Greita paieška Amazon, kad D-Link "greitai" Ethernet PCI 10/100 buvo vertinta, ar tai reiškia, jūs galite nustatyti, kad tarp 10 ir 100?)
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Dork. (Ir ne, aš nežinau atsakymo, tiesiog norėjau skambinti jums Dork Lol. Be to, aš noriu žinoti, per ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai dažniausiai daug greitai, bet jūs galite pasiimti Intel Gigabit NIC už gana pigūs. Nežinote, kaip apie "Xbox adapteris yra, jums gali būti maxing jį jau.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nepateikti žodžiai Fordy burna Carbon, bet manau, jis klausia (taip pat) jei, 10/100 kortele, Jūs galite nustatyti, greitis 10-100 arba, jei jis tik priima bet kokio greičio jūsų ryšys yra tarp 10 ir 100. LOL Jei tai ne tai, ko jis klausia, tai aš. (Nr. thread svetimą skirti Ollie). |
|
| |||
| |||
| Nesijaudinkite, Bubba Būtent kinda ką man reikia daryti. ![]() Nemanau 10Mbps galėtų būti už tai, kad max skamba šiek tiek per mažas, kad man? Ir tai tik priežasties aš negaliu sugalvoti, kad VVG gaunu žaidimo stuff kaip CoD4. Taip pat visus mano draugus, kurie naudojasi jų X360 nuo Ethernet PC patirtį pačiu VVG aš, ir tų brangių bevielis adapteris, nėra. Taigi, kaip matau, kad yra daugiau nei atsitiktinumas ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch Ir ne, 1.25mb / s yra gana greitai, ypač todėl, kad belaidžio praktikoje paprastai nukentėjo maždaug tas pats greitis per. Gali taip pat įlaipinti pigių 10/100, atrodo 360 yra vienas, kad jis turėtų sugebėti padaryti 100Mbps.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ačiū už nuorodą ir informacija anglies. |
|
| |||
| |||
| Ačiū Carbon, bet aš googled Mano MOBO ir atrodo, kad laive yra 10/100/1000 anyway, tai gal jis bus geriau nei mano senas pc vistiek. (I havn't faktiškai bandė "Xbox" dėl to dar ..) Ačiū.
|
| |||
| |||
| Ką jūs prijungtas prie? aka yra jūsų prietaisas prijungtas prie galinti važiuoti varoma bent 100Mbps, o ne 10? Manau jiems teisę pasakyti, kad adapteris įsijungia į didžiausią galimą greitį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| First off 10Mbs yra būdas pakankamai paleisti "Xbox" dėl neto. Tai galite padaryti bauda su 2Mbps. Aš tikiu, kad "Xbox" buvo bent 10/100 iš tikrųjų aš esu tam tikrų kad. Jei turite tinklo jungiklio, ir tris tinklo plokštes, dvejus 100Mbps ir vienas 10Mbps, 100Mbps tie du kalbės ne visu greičiu, bet kai kalbame, kad 10Mbps įtaisas, tada tinklas lėtas nuskaitymo. Jei turite senas Hub (tikėtina), tada viskas bus priverstas važiuoti 10Mbps. Turėjau problemą seniai, kai tinklas bus paleisti ne greičiau nei 10Mbps, ir ji tapo ne £ 3,00 jungiklis buvo pakavimo aukštyn, ir neleis nieko veikti greičiau negu 10Mbps. Tai pat verta patikrinti. Ar patikrinote ką greičio tinklo adapteris PC yra nustatyta - turi būti 10/100/1000 Auto Negotiation. Pat jūsų originalaus klausimų yra labai paini. TBH Net neįsivaizduoju, ką tu prašai?
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kuris procesorius greičiau? | TTHJames | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 6 | Birželis 19, 2009 10:20 |
| Spartesnis plačiajuostis ryšys? | triathleterob | Networking, Modems & VoIP | 3 | 25 sausis 2009 12:26 |
| Kaip padaryti Vista pradėti greičiau ir greičiau uždaryti | ashmehta | Windows "operacinės sistemos | 12 | Gegužė 11, 2008 02:16 |
| Greičiau Fox | Cew27 | Naršyklėms & FTP Klientai | 2 | 4 sausis 2008 13:35 |
| Kuris greitesnis? | Gyvūno lyties narys | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 19 rugsėjis 2007 11:02 |
| Temos įrankiai | |
| |