mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Need Ethernet Faster Than 10Mbps!

Reply

Thread Tools
Old Maijs 5, 2009, 11:36
Donors Group

Default Need Ethernet Faster Than 10Mbps!

Hei,

Mana Ethernet pieslēgumu pieslēgšanās ātrumu 10Mbps, kaitinošas lieta, tas ir saistīts ar manu Xbox, un es tikai tagad saprata tā, ka ātruma.

Tāpēc es esmu pavadīts laiks trali, izmantojot iestatījumus, konfigurēšanu lietām, piemēram, DMZ uc

Kad visu laiku bija faktiski ierobežo savienojumu ..

Ir ātrāks PCI kartes pieejamas?

Vai es varu chage ātrums kādā veidā? (Es pamanīju no quick search on Amazon, ka D-Link "ātro" Ethernet PCI bija rated 10/100, tas nozīmē, ka jūs varat iestatīt to starp 10 un 100?)
Old Maijs 5, 2009, 12:21
Donors Group

Dork.

(Un nē, es nezinu atbildi, tikai gribēju jūs aicināt Dork lol. Bez tam, es vēlos zināt pārāk )
Old Maijs 5, 2009, 12:51
Donors Group

Tas parasti ir daudz ātri, bet jūs varat uzņemt Intel Gigabit NIC par diezgan lēti. Nav pārliecināts, kā uz Xbox adapteris, jums var maxing it out jau.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "

Mana sistēma: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (s):
PNY 8800GTS 320MB
Sound Card:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Dzesēšana:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm tops
Tīkla / Internets:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old Maijs 5, 2009, 13:06
Donors Group

Neīstenot vārdus Fordy mutē Carbon, Bet es domāju, ka viņš izteica vēlēšanos (kā arī), ja, 10/100 karti, var iestatīt ātruma 10-100 vai, ja tas vienkārši notiek neatkarīgi no ātruma savienojums ir starp 10 un 100. LOL Ja tas nav tas, ko viņš jautā, tad es esmu. (nav thread nolaupīt paredzēta Ollie).
Old Maijs 5, 2009, 13:31
Donors Group

Neraizējieties Bubba, tas ir tieši kinda lieta man ir jādara.

Es nedomāju, 10Mbps, varētu būt max par to, kas skan mazliet pārāk zema, lai mani? Un tas ir vienīgais iemesls, es domāju, lai lag man playing stuff kā COD4.

Arī visi mani vecākie palīgi, kas darbojas viņu X360 no ethernet PC pieredzi pašā lag es, un tie, kam overpriced wireless adapterim nav.

Tā kā es to redzu, ka ir vairāk nekā sakritība ..
Old Maijs 5, 2009, 15:01
Donors Group

http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch

Un nē, 1.25mb / s ir diezgan ātrs, it īpaši tāpēc, bezvadu praksē mēdz hit par šo pašu ātrumu pārāk. Varētu arī uzņemt 10/100 pēc lēta, ārējais izskats 360 ir viens, lai tā būtu jāspēj izdarīt 100Mbps.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. "
Old Maijs 5, 2009, 15:05
Donors Group

Paldies par saiti un info Carbon.
Old Maijs 6, 2009, 08:30
Donors Group

Paldies Carbon, bet es googled manu MOBO un šķiet, ka uz kuģa ir 10/100/1000 anyway, tā varbūt būs labāk, nekā mans vecais pc anyway. (I havn't faktiski mēģināja Xbox par to vēl ..)

Pateicība.
Old Maijs 6, 2009, 10:20
Loceklis

Ko jūs savienots? aka ir ierīce jūsu savienota ar braukšanai at 100Mbps, nevis 10? Es uzskatu, im taisnība, sakot, ka adapteris pārslēdzas uz lielāko iespējamo ātrumu.
Old Maijs 6, 2009, 13:03
Moderator Group

First off 10Mbs ir daudz pietiekami, lai palaistu Xbox uz net. Jūs varētu darīt soda ar 2Mbps.

Esmu diezgan pārliecināts, ka Xbox ir vismaz 10/100 patiesībā es esmu pārliecināts par to.

Ja jums ir slēdzis ar tīklu, un trīs tīkla kartes, divus pie 100Mbps, un viens gada 10Mbps, divas 100Mbps tiem runās ar pilnu jaudu, bet, runājot ar 10Mbps ierīce, tad tīkls lēni rāpot. Ja jums ir vecs centrs (maz ticams), tad viss būs spiesti palaist 10Mbps.

Man bija problēma, bet pirms, ja tīkls varētu darboties ne ātrāk par 10Mbps, un tas kļuva par £ 3,00 slēdzis bija iepakošanas augšu, un tas neļauj neko palaist ātrāk par 10Mbps. Nu tas ir vērts pārbaudīt.

Vai jūs pārbaudīt kādi ātruma tīkla adapteri dators ir iestatīts - būtu 10/100/1000 Auto Sarunas.

Arī savu sākotnējo jautājumu ir nopietni mulsinoša. TBH man nav ne jausmas, ko jūs uzdodat?

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks