rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Networking, Modems & VoIP

Register

Potrzeba Faster Than Ethernet 10Mbps!

Reply

Narzędzia wątku
Old 5 maj, 2009, 11:36
Grupa dawcy

Default Potrzeba Faster Than Ethernet 10Mbps!

Hej,

Moje połączenie Ethernet link jest prędkość 10Mbps, irytujące jest to związane z moją Xbox, a ja tylko to, że zrealizowane prędkości.

Więc I've spędził godziny trałowania poprzez ustawienia konfiguracji rzeczy jak DMZ itp.

Gdy cały czas był faktycznie ograniczony przez połączenie ..

Czy szybsze karty PCI dostępne?

Albo mogę chage prędkość w jakikolwiek sposób? (Zauważyłem, z szybkiego wyszukiwania na Amazon, że D-Link "szybka" ethernet pci było oceniane 10/100, czy oznacza to, że możesz ustawić go między 10 a 100?)
Old 5 maj, 2009, 12:21
Grupa dawcy

Dork.

(I nie, nie znam odpowiedzi, po prostu chciał się dodzwonić a dork lol. Poza tym, chcę wiedzieć zbyt )
Old 5 maj, 2009, 12:51
Grupa dawcy

To zwykle dużo, ale szybko można podnieść Intel Gigabit NIC dla całkiem tanie. Nie wiesz, jak karty na Xbox jest, być może maxing go już.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 5 maj, 2009, 13:06
Grupa dawcy

Nie umieścić słowa w usta Fordy węgla, ale myślę, że był z prośbą (jak dobrze), jeżeli z 10/100 karty, można ustawić prędkość od 10 do 100 lub jeśli tylko ma niezależnie od prędkości połączenia jest między 10 a 100. LOL Jeśli nie to, co on prosi, to ja jestem. (bez wątku uprowadzać przeznaczone Ollie).
Old 5 maj, 2009, 13:31
Grupa dawcy

Bubba Nie martw się, to dokładnie kinda co muszę zrobić.

I don't think 10Mbps może być max że brzmi trochę zbyt niski dla mnie? I to jedyny powód mogę myśleć za opóźnienie uzyskać odtwarzanie rzeczy jak COD4.

Również wszystkie moje mates, że ich uruchomienie X360 z ethernet na PC doświadczenie tej samej LGD zrobić, a te z overpriced bezprzewodowy adapter, nie.

Więc sposób widzę, że więcej niż zbieg okoliczności ..
Old 5 maj, 2009, 15:01
Grupa dawcy

http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch

A nie, 1.25mb / s jest bardzo szybki, szczególnie ze względu bezprzewodowy w praktyce zwykle o tym samym trafienie zbyt prędkości. Może także wybrać się na tanie 10/100, wygląda jak 360 ma jeden, dlatego powinny być w stanie zrobić 100Mbps.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 5 maj, 2009, 15:05
Grupa dawcy

Thanks for the link i info węgla.
Old 6 maja 2009, 08:30
Grupa dawcy

Dzięki węgla, ale googled mojej Mobo i wydaje się, że na pokładzie jest 10/100/1000 anyway, więc może będzie lepiej niż moje stare PC anyway. (I rzeczywiście próbowała havn't Xbox na to jeszcze ..)

Dzięki.
Old 6 maja 2009, 10:20
Członek grupy

co ty podłączone? alias jest podłączony do Twojego urządzenia zdolny do jazdy na 100Mbps zamiast 10? Wierzę, że im prawo mówi, że adapter przełączy się największą możliwą prędkość.
Old 6 maja 2009, 13:03
Moderator grupy

Po pierwsze jest 10Mbs sposób wystarczający do uruchomienia na konsoli Xbox netto. Można zrobić z 2Mbps grzywny.

Jestem całkiem pewien, że Xbox był przynajmniej 10/100 w rzeczywistości Jestem pewien tego.

Jeśli przełącznik w sieci, a trzy karty sieciowe, dwa na 100Mbps i jeden na 10Mbps, 100Mbps dwóch z nich będzie rozmawiać na pełnych obrotach, ale kiedy mówisz do 10Mbps urządzenia, a następnie sieci spowolnimy do indeksowania. Jeśli masz stary koncentratora (mało prawdopodobne), to wszystko będzie zmuszona do uruchomienia na 10Mbps.

Miałem problem, jakiś czas temu, gdy sieć nie będzie działać szybciej niż 10Mbps, i okazało £ 3.00 na przełączanie było pakowanie się, i nie pozwoli, aby cokolwiek działać szybciej niż 10Mbps. Jest to również warto sprawdzić.

Czy to, co sprawdzone prędkość karty sieciowej w komputerze jest ustawiona - należy 10/100/1000 Auto Negotiation.

Również oryginalny pytania poważny błąd. TBH Nie mam pojęcia, o co prosicie?

My System: Eclipse

Procesor (y):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Płyta główna:
Asus P5Q Pro
Pamięć RAM:
OCZ 8GB 800MHz
Karta graficzna (y):
Saphire Radeon 4850
Karta dźwiękowa:
Onboard
Hard Drive (s):
Rozległa
Optical Drive (s):
Sony al cheapo jeden.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Chłodzenie:
Cooler Arctic 7 Pro, 3 przypadku kibiców.
Sieć / Internet:
Titan ADSL
Monitor (y):
Podwójny 19 "LCD
Operating System (-y):
XP SP3
Reply

Register

Zakładki