![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hej, Moje połączenie Ethernet link jest prędkość 10Mbps, irytujące jest to związane z moją Xbox, a ja tylko to, że zrealizowane prędkości. Więc I've spędził godziny trałowania poprzez ustawienia konfiguracji rzeczy jak DMZ itp. Gdy cały czas był faktycznie ograniczony przez połączenie .. ![]() Czy szybsze karty PCI dostępne? Albo mogę chage prędkość w jakikolwiek sposób? (Zauważyłem, z szybkiego wyszukiwania na Amazon, że D-Link "szybka" ethernet pci było oceniane 10/100, czy oznacza to, że możesz ustawić go między 10 a 100?)
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Dork. (I nie, nie znam odpowiedzi, po prostu chciał się dodzwonić a dork lol. Poza tym, chcę wiedzieć zbyt ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To zwykle dużo, ale szybko można podnieść Intel Gigabit NIC dla całkiem tanie. Nie wiesz, jak karty na Xbox jest, być może maxing go już.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nie umieścić słowa w usta Fordy węgla, ale myślę, że był z prośbą (jak dobrze), jeżeli z 10/100 karty, można ustawić prędkość od 10 do 100 lub jeśli tylko ma niezależnie od prędkości połączenia jest między 10 a 100. LOL Jeśli nie to, co on prosi, to ja jestem. (bez wątku uprowadzać przeznaczone Ollie). |
|
| |||
| |||
| Bubba Nie martw się, to dokładnie kinda co muszę zrobić. ![]() I don't think 10Mbps może być max że brzmi trochę zbyt niski dla mnie? I to jedyny powód mogę myśleć za opóźnienie uzyskać odtwarzanie rzeczy jak COD4. Również wszystkie moje mates, że ich uruchomienie X360 z ethernet na PC doświadczenie tej samej LGD zrobić, a te z overpriced bezprzewodowy adapter, nie. Więc sposób widzę, że więcej niż zbieg okoliczności ..
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch A nie, 1.25mb / s jest bardzo szybki, szczególnie ze względu bezprzewodowy w praktyce zwykle o tym samym trafienie zbyt prędkości. Może także wybrać się na tanie 10/100, wygląda jak 360 ma jeden, dlatego powinny być w stanie zrobić 100Mbps.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Thanks for the link i info węgla. |
|
| |||
| |||
| Dzięki węgla, ale googled mojej Mobo i wydaje się, że na pokładzie jest 10/100/1000 anyway, więc może będzie lepiej niż moje stare PC anyway. (I rzeczywiście próbowała havn't Xbox na to jeszcze ..) Dzięki.
|
| |||
| |||
| co ty podłączone? alias jest podłączony do Twojego urządzenia zdolny do jazdy na 100Mbps zamiast 10? Wierzę, że im prawo mówi, że adapter przełączy się największą możliwą prędkość. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po pierwsze jest 10Mbs sposób wystarczający do uruchomienia na konsoli Xbox netto. Można zrobić z 2Mbps grzywny. Jestem całkiem pewien, że Xbox był przynajmniej 10/100 w rzeczywistości Jestem pewien tego. Jeśli przełącznik w sieci, a trzy karty sieciowe, dwa na 100Mbps i jeden na 10Mbps, 100Mbps dwóch z nich będzie rozmawiać na pełnych obrotach, ale kiedy mówisz do 10Mbps urządzenia, a następnie sieci spowolnimy do indeksowania. Jeśli masz stary koncentratora (mało prawdopodobne), to wszystko będzie zmuszona do uruchomienia na 10Mbps. Miałem problem, jakiś czas temu, gdy sieć nie będzie działać szybciej niż 10Mbps, i okazało £ 3.00 na przełączanie było pakowanie się, i nie pozwoli, aby cokolwiek działać szybciej niż 10Mbps. Jest to również warto sprawdzić. Czy to, co sprawdzone prędkość karty sieciowej w komputerze jest ustawiona - należy 10/100/1000 Auto Negotiation. Również oryginalny pytania poważny błąd. TBH Nie mam pojęcia, o co prosicie?
![]() |
|
| Zakładki |