mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Aveţi nevoie de Ethernet, mai repede decât 10MBps!!

Reply

Thread Tools
Old 5 mai 2009, 11:36
Grupul de donator

Default Aveţi nevoie de Ethernet, mai repede decât 10MBps!!

Hei,

My ethernet conexiune lui se leagă de viteză este 10MBps, este enervant lucru este conectat la Xbox mea, şi am doar realizat este că viteza.

Asa ca l-am petrecut oră năvodit prin setări, configurarea lucrurile ca un DMZ etc

Când tot timpul a fost de fapt, fiind limitat de conexiune ..

Sunt mai rapide carduri PCI disponibil?

Sau pot sa chage de viteză în nici un fel? (Am observat de la o căutare rapidă pe Amazon ca un D-Link "rapid" a fost evaluat PCI ethernet 10/100, înseamnă acest lucru, puteţi seta acesta între 10 şi 100?)

Sistemul meu: FordyPC

Procesor (e):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
Plăci de bază:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
Memorie RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Placă grafică (e):
PNY NVIDIA GeForce 9400 GT 512MB
Placă de sunet:
Hard Drive (e):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (e):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Cauza / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (e):
2 x Acer P193WAd
Sistem de operare (e):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old 5 mai 2009, 12:21
Grupul de donator

Dobitoc.

(Şi nu, nu stiu raspunsul, doar a vrut să-ţi spun un dobitoc lol. În afară de aceasta, vreau să ştiu prea )
Old 5 mai 2009, 12:51
Grupul de donator

Asta e de obicei, o multime de repede, dar puteţi alege un Intel Gigabit NIC pentru destul de ieftin. Nu este sigur cum adaptorul pe Xbox este, este posibil să fi maxing-o deja.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 5 mai 2009, 13:06
Grupul de donator

Nu pentru a pune în cuvinte Fordy gura de carbon, dar cred că el a fost de a cere (şi) în cazul în care, cu o carte de 10/100, puteţi seta viteza de la 10 la 100 sau în cazul în care doar ia indiferent de viteza de conectare este între 10 şi 100. LOL Daca asta nu e ceea ce el a fost de a cere, atunci eu sunt. (fără fir hijack destinate Ollie).
Old 5 mai 2009, 13:31
Grupul de donator

Nu vă faceţi griji Bubba, care este exact la fel de lucru care l-am nevoie să fac.

Nu cred că ar putea fi de 10MBps max pentru că sună un pic prea mică pentru a-mi? Si e singurul motiv pentru care am putea gândi la pentru lag ma joc chestii de genul COD4.

De asemenea, toate mi Mates lor X360 care rulează pe PC-ul de la ethernet experienţă acelaşi lag fac eu, şi cele cu overpriced adaptor wireless, nu.

Deci, cum văd eu că e mai mult decât o coincidenta ..
Old 5 mai 2009, 15:01
Grupul de donator

http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch

Şi nu, 1.25mb / s este destul de repede, mai ales, pentru că fără fir, în practică, tinde să atingă aproximativ aceeaşi viteză prea. S-ar putea, de asemenea ridica un 10/100 de ieftine, se pare ca a 360-a un astfel că ar trebui să aibă posibilitatea de a face 100mbps.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 5 mai 2009, 15:05
Grupul de donator

Multumesc pentru link-ul şi la informaţii de carbon.
Old 6 mai 2009, 08:30
Grupul de donator

Multumesc de carbon, dar mi-am googled meu mobo şi se pare că de la bord este un 10/100/1000 oricum, asa ca poate ar fi mai bine decat vechiul meu PC, oricum. (De fapt, am încercat havn't Xbox pe el încă ..)

Mulţumesc.
Old 6 mai 2009, 10:20
Grupul de stat

ce sunt conectate la tine? aka este conectat la aparatul Dvs., capabile să ruleze la 100mbps, mai degrabă decât 10? Eu cred im dreptul de a spune că în adaptorul trece la cel mai înalt nivel posibil de viteză.
Old 6 mai 2009, 13:03
Moderator Group

Pentru început este 10Mbs mod suficient pentru a rula Xbox pe net. Ai putea face bine cu 2mbps.

Sunt destul de sigur că Xbox a fost de cel puţin 10/100, de fapt, eu sunt sigur de asta.

Dacă aveţi un comutator de pe reţea, precum şi reţeaua de carduri de trei, doi la 100Mbps şi unul la 10Mbps, 100Mbps cei doi vor vorbi cu viteză maximă, dar atunci cand vorbesc la 10Mbps aparat, apoi de reţea va încetini la o accesare cu crawlere. Dacă aveţi o bătrân hub (puţin probabil), atunci totul va fi forţată să ruleze la 10Mbps.

Am avut o problemă un timp în urmă în cazul în care reţeaua nu ar fi mai rapid decât 10Mbps, şi sa dovedit la £ 3.00 a fost trecerea de ambalare în sus, şi nu ar permite ceva pentru a rula mai repede decât 10Mbps. Acest lucru este bine în valoare de verificare.

Ai verificat ce viteza a adaptorului de reţea din PC-ul este setat pentru a - ar trebui să fie 10/100/1000 Auto de negociere.

De asemenea, original întrebări grav este confuz. TBH Nu am nici o idee despre ceea ce vi se cere?

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):