![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej, Moja ethernet pripojenie odkaz rýchlosť je 10Mbps, mrzutost je to pripojené k mojej Xbox, a já jen uvedomili, že je to rýchlosť. Tak som strávil hodiny vlečným prostredníctvom nastavenia, konfigurácie, ako DMZ atď Keď po celú dobu bola skutočne obmedzená na pripojenie .. ![]() Sú rýchlejšie PCI karty sú k dispozícii? Alebo môžem chage rýchlosť akýmkoľvek spôsobom? (Všimnul jsem si z rýchle vyhľadávanie na Amazon, že D-Link "rýchle" ethernet pci bol hodnotené 10/100, to znamená, môžete nastaviť medzi 10 a 100?)
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ňouma. (A nie, nepoznám odpoveď, len chceli, aby vám zavolal ňouma lol. Mimochodom, chcem vedieť taky ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| To je zvyčajne dosť rýchlo, ale môžete vyzdvihnúť Intel Gigabit NIC na docela lacné. Nie ste si istí, ako adaptér pre Xbox je, môže byť maxing to už.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nie je, že slová v ústach Ford Carbon, ale myslím, že bol dotazem (i), ak s 10/100 kartu, môžete si nastaviť rýchlosť 10 až 100 alebo ak je to práve trvá bez ohľadu na rýchlosť pripojenia sa pohybuje medzi 10 a 100. LOL-li, že to nie je to, čo mu bolo dotazem, potom i já. (bez závitu unášať určená Ollie). |
|
| |||
| |||
| Bez obáv Bubba, že to docela presne, čo chcem. ![]() Nemyslím, že by mohol byť 10Mbps max za to, že to znie trochu príliš nízke na to, aby na mňa? A to je jediný dôvod, prečo môžem myslieť na lag som si hrať a tak podobne CoD4. I všetci moji kamaráti, ktoré fungujú ich X360 z ethernet na PC skúsenosti rovnaké lag dělám, a ty sa předražený bezdrôtový adaptér, nie je. Takže ako vidím, že víc než náhoda ..
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch A ne, 1,25 MB / s je docela rýchlo, a to najmä preto, že v praxi bezdrôtovej tendenciu zasiahnuť približne rovnaké otáčky taky. Mohli aj vyzdvihnutie 10/100 lacné, vyzerá na 360 má jeden, takže by mal byť schopný robiť 100Mbps.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Vďaka za odkaz a info Carbon. |
|
| |||
| |||
| Vďaka Carbon, ale já googled môjho Mobo a zdá sa, že na palube je 10/100/1000 rovnako, tak snad to bude lepší ako môj starý PC tak. (I havn't skutočne pokúsili Xbox na ňom ešte ..) Vďaka.
|
| |||
| |||
| Čo ste pripojení k? aka je váš prístroj pripojený k schopné jazdy na 100Mbps skôr než 10? Verím, že im právo hovorí, že adaptér sa prepne do najvyššej možnej rýchlosti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Po prvé 10Mbs je cesta dost spustiť Xbox na net. Dalo by sa to s pokutou 2Mbps. Já jsem docela jistý, že Xbox je najmenej 10/100 v skutočnosti som si istý, ze to. Máte-li přepnout na sieti, a tri sieťové karty, dve na 100Mbps a jeden na 10Mbps, 100Mbps dva z nich sa bude hovoriť na plnú rýchlosť, ale keď hovorím s 10Mbps zariadenia, potom bude sieť pomaly sa prechádzať. Ak máte starý rozbočovač (nepravdepodobné), potom bude všetko musel bežať na 10Mbps. Mal som problém chvíli rokmi, keď sieť by bežať rýchlejšie, ako žiadne 10Mbps, a obrátil sa na 3,00 libry prepnúť bolo balenia, a neumožňuje nič bežať rýchlejšie ako 10Mbps. To je tiež dobré kontrolovať. Ptal ste sa, čo sa rýchlosti sieťových adaptérov v počítači je nastavený - potrebné 10/100/1000 Auto Negotiation. I svojej pôvodnej otázky je vážne mätúce. Tbh Nemám tušenie, čo sa žiada?
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Ktorý procesor je rýchlejší? | TTHJames | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 19. júna 2009 10:20 |
| Rýchlejšie širokopásmový? | triathleterob | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 25. januára 2009 12:26 |
| Ako môžem začať Vista rýchlejšie a zavřel Rýchlejšie | ashmehta | Operačné systémy Windows | 12 | 11. mája 2008 02:16 |
| Rýchlejšie Fox | Cew27 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 2 | 4. januára 2008 13:35 |
| Ktorý je rýchlejší? | Pizzle | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 19. September 2007 11:02 |
| Thread Tools | |
| |