![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Еј, Мој Етхернет везе линк спеед је 10МБпс, досадне ствар је да је спојен на мој Ксбокс, а ја тек схватила да је то брзина. Тако сам провео сате траулинг кроз подешавања, поде ствари попут ДМЗ итд Кад је све време био је уствари буде ограничен везе .. ![]() ПЦИ картице су брже доступне? Или могу цхаге брзину на било који начин? (Приметио сам од брзог претраживања на Амазон да је Д-Линк "брзих" Етхернет 10/100 ПЦИ је оцијењено, ово не значи да га можете подесити између 10 и 100?)
|
| |||
| |||
| Дорк. (И не, ја не знам одговор, само желела позвати Вас дорк лол. Осим тога, желим да знам превише ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| То је обично довољно брзо, али можете покупити Интел Гигабит НИЦ за прилично јефтини. Нисте сигурни како адаптеру на Ксбокс је, ви мај бити максинг га већ.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Да се не стављају речи у уста Форды угљеника, али мислим да је молба (и) ако се, уз 10/100 картицу, можете поставити брзину од 10 до 100 или ако је потребно без обзира на брзину само везу између 10 и 100. ЛОЛ Ако то није оно што је молба, онда сам ја. (нема нит киднаповати намењен Оллие). |
|
| |||
| |||
| Буббле Без бриге, то је тачно кинд ствар да требам чинити. ![]() Не мислим 10МБпс може бити највише за то да звучи помало прениска за мене? И то је једини разлог ЈА моћи мислити на што за лаг добијам ствари попут играња ЦОД4. Такође су сви моји пријатељима који раде са њиховим Кс360 Етхернет искуство на ПЦ исто лаг ми је чинити, а они са оверприцед радио адаптер, не. Па како да ја видим да је више од случајности ..
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| хттп://ен.уикипедиа.орг/уики/10/100_суитцх И не, 1.25мб / с је прилично брзо, поготово зато што у пракси бел̌ичне склон погодити о том истом брзином превише. Можда као мотика горе 10/100 за јефтина, изгледа као 360 има једну тако да би требао бити у могућности да учини 100мбпс.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Хвала за линк и инфо Царбон. |
|
| |||
| |||
| Хвала Царбон, али ја гооглед мој мобо и чини се да онбоард је 10/100/1000 Аныуаы, па можда ће бити боље него мој стари пц Аныуаы. (Заправо, покушао сам хавн'т Ксбокс на њему још ..) Хвала.
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Шта ти прикључен на? ака је уређај спојен на ваш способан приказивати на 100мбпс а не 10? Верујем да им у право говорећи да адаптер пребацује се на највећу могућу брзину. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Фирст офф 10Мбс је довољно за коришћење начин Ксбокс на интернету. Могло би то у реду са 2мбпс. Ја сам прилично сигуран да је Ксбокс барем 10/100, у ствари, сигуран сам у то. Ако имате пребацити на мрежу, мрежу и три картице, две на 100Мбпс и један на 10Мбпс, 100Мбпс две оне ће разговарати пуном брзином, а када говоримо на 10Мбпс уређај, а затим мрежа ће успорити на пузати. Ако имате стар вори (вероватно) онда ће све бити присиљени изводити на 10Мбпс. Имала сам мало проблема аго где ће покренути мрежу не брже од 10Мбпс, па се окрену на £ 3.00 пребацити је паковање, и не дозволи било да тече брже од 10Мбпс. То је добро вреди проверити. Јесте ли проверили шта је брзина мрежног адаптера у рачунар постављено на - треба 10/100/1000 Ауто Преговарачки. Такође своју оригиналну збуњујуће питање је озбиљно. ТБХ ЈА имати ниједан идеја шта питате, да је?
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦПУ Који је бржи? | ТТХЈамес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 19. јуна 2009 10:20 |
| Бржи широкопојасни? | триатхлетероб | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 25 јануар 2009 12:26 |
| Како могу направити да се Виста покрене бржи и бржи затвори | асхмехта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 12 | 11 мај 2008 02:16 |
| Брже Фокс | Цеу27 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 4 јануар 2008 13:35 |
| Који је бржи? | Пизза | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 19. сеп 2007 11:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |