менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Необхідність Ethernet швидше, ніж 10mbps!

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 травня 2009, 11:36
Донор групи

Default Необхідність Ethernet швидше, ніж 10mbps!

Гей,

Моя швидкість підключення Ethernet зв'язку є 10Mbps, дратує те, що він підключений до моєї Xbox, а я тільки зараз зрозумів, що це швидкість.

Так що я провів час тралення через настройки, налаштування речі, як DMZ та ін

Коли весь час було фактично обмежено зв'язку ..

Швидше PCI карт доступні?

Або я можу Ставлю швидкість будь-яким чином? (Я помітив, від швидкого пошуку на Amazon, що D-Link "швидкий" Ethernet PCI оцінили 10/100, це означає, що ви можете встановити її між 10 і 100?)
Old 5 травня 2009, 12:21
Донор групи

Dork.

(І ні, я не знаю відповідь, просто хотів зателефонувати вам Dork LOL. Крім того, я хочу знати занадто )
Old 5 травня 2009, 12:51
Донор групи

Це звичайно досить швидкий, але ви можете підібрати Intel Gigabit NIC для досить дешево. Чи не знаєте, як адаптер Xbox, ви можете бути Maxing його вже.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 5 травня 2009, 13:06
Донор групи

Не хочу вкладати слова в уста Fordy's вуглецю, але я думаю, що він просив (а), якщо з картою 10/100, ви можете встановити швидкість від 10 до 100, або якщо він просто бере будь-якій швидкості вашого з'єднання між 10 і 100. LOL Якщо це не те, що він просить, то я. (без потоків викрадення призначений Оллі).
Old 5 травня 2009, 13:31
Донор групи

Не турбуйтеся Bubba, саме цікава річ я повинен робити.

Я не думаю, 10mbps може бути максимальний для нього це звучить занадто низько для мене? І це єдина причина, я можу думати про відставання я отримую грають речі, як COD4.

Крім того, всі мої соратники, які працюють від своїх X360 Ethernet на ПК стикаються з тими ж відставання і я, і ті, із завищеним бездротового адаптера, не треба.

Так що, як я бачу, що більш ніж збіг ..
Old 5 травня 2009, 15:01
Донор групи

http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch

І немає, 1.25Mb / с досить швидко, особливо тому, що на практиці бездротові прагне потрапити про те ж швидкість. Може, а також підібрати для дешевих 10/100, виглядає як 360 має один тому вона повинна вміти робити 100Mbps.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 5 травня 2009, 15:05
Донор групи

Спасибі за посилання та інформацію Carbon.
Old 6 травня 2009, 08:30
Донор групи

Завдяки вуглецю, але я Googled мій плат і здається, що судно 10/100/1000 всякому разі, так, може бути, буде краще, ніж мій старий комп'ютер в будь-якому випадку. (Я справді намагався Havn't Xbox на ньому ще ..)

Спасибо.
Old 6 травня 2009, 10:20
Член групи

Що ви підключені? AKA цей пристрій підключеним до здатний працювати на 100mbps, а не 10? Я вірю їм прав, кажучи, що адаптер перемикається на максимально можливою швидкістю.
Old 6 травня 2009, 13:03
Модератор групи

По-перше 10Mbs це спосіб достатньо для запуску Xbox в мережі. Ви могли б робити добре з 2Mbps.

Я впевнений, що Xbox, принаймні 10/100 насправді я в цьому впевнений.

Якщо у вас є перемикач в мережі, і три мережевих карт, два в 100Mbps і один на 10Mbps, 100Mbps дві з них будуть говорити на повній швидкості, але при розмові з пристроєм 10Mbps, то мережу буде повільно повзти. Якщо у вас є старий Hub (малоймовірно), то всі будуть змушені працювати на 10Mbps.

У мене була проблема деякий час назад, де мережа буде працювати не швидше, ніж 10Mbps, і він звернувся в £ 3,00 вимикач був збори, і не дозволить нічого працювати швидше, ніж 10Mbps. Це також варто перевірити.

Ви вже перевірили, що швидкість мережевого адаптера на комп'ютері встановлено - повинна бути 10/100/1000 Auto Negotiation.

Крім того, ваші початкові питання серйозну плутанину. ТБХ я поняття не маю, що ви питаєте?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.