![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, Моя швидкість підключення Ethernet зв'язку є 10Mbps, дратує те, що він підключений до моєї Xbox, а я тільки зараз зрозумів, що це швидкість. Так що я провів час тралення через настройки, налаштування речі, як DMZ та ін Коли весь час було фактично обмежено зв'язку .. ![]() Швидше PCI карт доступні? Або я можу Ставлю швидкість будь-яким чином? (Я помітив, від швидкого пошуку на Amazon, що D-Link "швидкий" Ethernet PCI оцінили 10/100, це означає, що ви можете встановити її між 10 і 100?)
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Dork. (І ні, я не знаю відповідь, просто хотів зателефонувати вам Dork LOL. Крім того, я хочу знати занадто ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це звичайно досить швидкий, але ви можете підібрати Intel Gigabit NIC для досить дешево. Чи не знаєте, як адаптер Xbox, ви можете бути Maxing його вже.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Не хочу вкладати слова в уста Fordy's вуглецю, але я думаю, що він просив (а), якщо з картою 10/100, ви можете встановити швидкість від 10 до 100, або якщо він просто бере будь-якій швидкості вашого з'єднання між 10 і 100. LOL Якщо це не те, що він просить, то я. (без потоків викрадення призначений Оллі). |
|
| |||
| |||
| Не турбуйтеся Bubba, саме цікава річ я повинен робити. ![]() Я не думаю, 10mbps може бути максимальний для нього це звучить занадто низько для мене? І це єдина причина, я можу думати про відставання я отримую грають речі, як COD4. Крім того, всі мої соратники, які працюють від своїх X360 Ethernet на ПК стикаються з тими ж відставання і я, і ті, із завищеним бездротового адаптера, не треба. Так що, як я бачу, що більш ніж збіг ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| http://en.wikipedia.org/wiki/10/100_switch І немає, 1.25Mb / с досить швидко, особливо тому, що на практиці бездротові прагне потрапити про те ж швидкість. Може, а також підібрати для дешевих 10/100, виглядає як 360 має один тому вона повинна вміти робити 100Mbps.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Спасибі за посилання та інформацію Carbon. |
|
| |||
| |||
| Завдяки вуглецю, але я Googled мій плат і здається, що судно 10/100/1000 всякому разі, так, може бути, буде краще, ніж мій старий комп'ютер в будь-якому випадку. (Я справді намагався Havn't Xbox на ньому ще ..) Спасибо.
|
| |||
| |||
| Що ви підключені? AKA цей пристрій підключеним до здатний працювати на 100mbps, а не 10? Я вірю їм прав, кажучи, що адаптер перемикається на максимально можливою швидкістю. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-перше 10Mbs це спосіб достатньо для запуску Xbox в мережі. Ви могли б робити добре з 2Mbps. Я впевнений, що Xbox, принаймні 10/100 насправді я в цьому впевнений. Якщо у вас є перемикач в мережі, і три мережевих карт, два в 100Mbps і один на 10Mbps, 100Mbps дві з них будуть говорити на повній швидкості, але при розмові з пристроєм 10Mbps, то мережу буде повільно повзти. Якщо у вас є старий Hub (малоймовірно), то всі будуть змушені працювати на 10Mbps. У мене була проблема деякий час назад, де мережа буде працювати не швидше, ніж 10Mbps, і він звернувся в £ 3,00 вимикач був збори, і не дозволить нічого працювати швидше, ніж 10Mbps. Це також варто перевірити. Ви вже перевірили, що швидкість мережевого адаптера на комп'ютері встановлено - повинна бути 10/100/1000 Auto Negotiation. Крім того, ваші початкові питання серйозну плутанину. ТБХ я поняття не маю, що ви питаєте?