![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей аз имам тази TOSHIBA сателит лаптоп и аз да го с мен в моята работа. очевидно моето работно място е в огромния сутерен, и моята builtin безжична карта в лаптопа doesn't изглежда да бъде намирането на всяка връзка. библиотеката е около 100 фута далеч и дори doesn't улов библиотеката безжична връзка. Бях планирал да купуваш безжична USB, който дава допълнителни диапазон. Исках да знам дали си струва да му купя безжичен USB и ако това ще работят от мазето. Ако отговорът е да, който след това трябва да си купя това дава дълъг диапазон Благодаря за Ур време. |
|
| |||
| |||
| Добре добре, че зависи колко далеч безжичния рутер е до мястото, където се опитва да се свърже това е, което бих препоръчал, в зависимост от това, ако вашата връзка е ADSL или DSL тези две опции, за да получите желания wirless мрежа. Ето ги и тях: DSL> www.pcworld.com / Shopping / детайл / prtprdid ,91550689-sortby, търговец на дребно / pricing.html ADSL> www.pcworld.com / Shopping / детайл / prtprdid ,2905665-sortby, търговец на дребно / pricing.html Добре на ADSL вариант е да се получи средно един и след това трудно телени връзката му към друга част от работата си много лесно да се свърже с 15 m Ethernet (cat5) кабел и след това настройка на безжичната мрежа от тази точка за достъп. Ако имате DSL conenction първия вариант трябва да бъде достатъчно тъй като тя е на високо сигнал attenies. |
|
| |||
| |||
| Или можете да закупите 500 MBS LAN адаптер за карта, но аз ще съм само препоръчваме плащат за това, ако сте acctualy имат conenction към мрежата БТ много бедни. |