menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Potřebujete pomoc na Wireless USB (lancard)

Reply

Thread Nástroje
Old 23. června 2009, 00:02
Nový člen skupiny

Default Potřebujete pomoc na Wireless USB (lancard)

ahoj jsem tento notebook Toshiba satelitní a já ji se mnou do mé práce. zřejmě mé pracoviště se nachází v suterénu obrovský a my BUILTIN bezdrátová karta v notebooku doesnt Zdá se, že najít žádnou souvislost. knihovně je přibližně 100 ft pryč a doesnt dokonce chytit knihovny bezdrátové připojení.
Byl jsem plánujete koupi bezdrátové USB, které dává další řady. Chtěl jsem vědět, je-li její jmění na koupi bezdrátové USB a pokud to bude fungovat od sklepa. Pokud ano, tak který z nich by měl i koupit, který dává dlouhé řady
thanks for ur čas.
Old 24. června 2009, 01:14
Dárce Skupina

Ok tak to záleží, jak daleko je bezdrátový router, kde se pokoušíte připojit je to, co bych doporučit, a to v závislosti na je-li vaše připojení ADSL nebo dsl těchto pár možností, jak získat požadovanou wirless sítě.

tady jsou:

DSL> www.pcworld.com / koupit / detail / prtprdid ,91550689-sortby, prodejce / pricing.html
ADSL> www.pcworld.com / koupit / detail / prtprdid ,2905665-sortby, prodejce / pricing.html

Ok ADSL možnost získat středoškolské jeden a pak tvrdý drát připojení do jiné části své práce velmi snadné dělat připojení s 15 m ethernet (cat5) kabel a potom nastavení bezdrátové sítě od přístupového bodu.
Máte-li DSL conenction první možnost by měla být dostatečně vidět, jak má vysoký signál attenies.
Old 24. června 2009, 01:14
Dárce Skupina

Nebo můžete koupit 500 mbs LAN adaptér na karty, ale já bych jen doporučit, platící pro toto když acctualy mít conenction do sítě bt velmi špatná.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.