![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj jsem tento notebook Toshiba satelitní a já ji se mnou do mé práce. zřejmě mé pracoviště se nachází v suterénu obrovský a my BUILTIN bezdrátová karta v notebooku doesnt Zdá se, že najít žádnou souvislost. knihovně je přibližně 100 ft pryč a doesnt dokonce chytit knihovny bezdrátové připojení. Byl jsem plánujete koupi bezdrátové USB, které dává další řady. Chtěl jsem vědět, je-li její jmění na koupi bezdrátové USB a pokud to bude fungovat od sklepa. Pokud ano, tak který z nich by měl i koupit, který dává dlouhé řady thanks for ur čas. |
|
| |||
| |||
| Ok tak to záleží, jak daleko je bezdrátový router, kde se pokoušíte připojit je to, co bych doporučit, a to v závislosti na je-li vaše připojení ADSL nebo dsl těchto pár možností, jak získat požadovanou wirless sítě. tady jsou: DSL> www.pcworld.com / koupit / detail / prtprdid ,91550689-sortby, prodejce / pricing.html ADSL> www.pcworld.com / koupit / detail / prtprdid ,2905665-sortby, prodejce / pricing.html Ok ADSL možnost získat středoškolské jeden a pak tvrdý drát připojení do jiné části své práce velmi snadné dělat připojení s 15 m ethernet (cat5) kabel a potom nastavení bezdrátové sítě od přístupového bodu. Máte-li DSL conenction první možnost by měla být dostatečně vidět, jak má vysoký signál attenies. |
|
| |||
| |||
| Nebo můžete koupit 500 mbs LAN adaptér na karty, ale já bych jen doporučit, platící pro toto když acctualy mít conenction do sítě bt velmi špatná. |