μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Βοήθεια για Wireless USB (lancard)

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 23η Ιουνίου 2009, 00:02
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Βοήθεια για Wireless USB (lancard)

hi έχω αυτό το φορητό υπολογιστή Toshiba Satellite και να φέρω μαζί μου για τη δουλειά μου. προφανώς μου στο χώρο εργασίας είναι ένα τεράστιο υπόγειο, και μου builtin ασύρματη κάρτα στο laptop doesn't φαίνεται να εξεύρεση καμία σχέση. Η Βιβλιοθήκη είναι περίπου 100 πόδια μακριά και ακόμα doesn't αλιευμάτων βιβλιοθήκη της ασύρματης σύνδεσης.
Ήμουν σχεδιασμό για την αγορά ενός ασύρματου USB που να δίνει περαιτέρω φάσμα. Ήθελα να ξέρω αν αξίζει να αγοράσει το ασύρματο USB και αν αυτό θα λειτουργήσει από το υπόγειο. αν ναι, τότε ποια θα πρέπει να αγοράσω ότι δίνει μεγάλη απόσταση
ευχαριστώ για ur χρόνο.
Old 24 Ιουν. 2009, 01:14
Ομάδα Δωρητών

Ok αλλά αυτό εξαρτάται από την απόσταση του ασύρματου router είναι να προσπαθούμε, όπου μπορείτε να συνδέσετε αυτή είναι αυτό που θα προτείνουμε, ανάλογα με το αν σας σύνδεση ADSL ή DSL αυτές τις δύο επιλογές για να αποκτήσετε το επιθυμητό wirless δίκτυο.

εδώ είναι:

DSL> www.pcworld.com / shopping / λεπτομερώς / prtprdid ,91550689-sortby, πωλητής / pricing.html
ADSL> www.pcworld.com / shopping / λεπτομερώς / prtprdid ,2905665-sortby, πωλητής / pricing.html

Ok το ADSL επιλογή είναι να πάρετε μια δευτερεύουσα και κατόπιν σκληρού σύρματος της σύνδεσης αυτής σε άλλο μέρος της εργασίας σας είναι πολύ εύκολο να κάνει τη σύνδεση με 15 m ethernet (cat5) καλώδιο και στη συνέχεια εγκατάσταση του ασύρματου δικτύου από το εν λόγω σημείο πρόσβασης.
Αν έχετε DSL conenction η πρώτη επιλογή θα πρέπει να είναι αρκετά, όπως βλέπουμε να έχει υψηλό σήμα attenies.
Old 24 Ιουν. 2009, 01:14
Ομάδα Δωρητών

Ή θα μπορούσε να αγοράσει 500 MBS lan προσαρμογέα κάρτας, αλλά θα ήθελα να συστήσω μόνο να πληρώνουν για αυτό εάν acctualy έχουν conenction σε δίκτυο bt πολύ κακή.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Belkin Wireless Router N με Comcast ευρυζωνικών - Ασύρματη ταχύτητα αναζήτησης tlh44 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 8 Ιουν 2009 02:43
Ασύρματη σύνδεση Προβλήματα - "τα παράθυρα δεν μπορούν να ρυθμίσετε αυτή την ασύρματη σύνδεση" pmcg03 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 28 Μαΐου 2009 02:48
Ασύρματο ποντίκι και πληκτρολόγιο, αλλά παρακολουθεί την ασύρματη;; discobiscuit Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 14 Ιαν 2008 12:32
Πρόβλημα εγκατάσταση Cable & Wireless 802.11g Wireless Router Zen2007 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 1 Αυγ 2007 05:47
Ασύρματα δίκτυα - Dell Wireless 1390 802 οστά Γενική Συζήτηση Hardware 9 9 Μαρ 2007 03:30
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.