manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Need Help na Bežični USB (lancard)

Reply

Thread Tools
Old 23. lipnja 2009, 00:02
Novi član grupe

Default Need Help na Bežični USB (lancard)

hi imam ovaj satelit Toshiba laptop i ja dovest sa mnom u mom radu. naizgled moje radno mjesto je u ogromnoj podruma, i moj builtin bežičnu karticu u laptop se čini se da pronalaženje bilo kakve veze. knjižnica je oko 100 metara, a noge se čak uhvatiti biblioteka bežičnu vezu.
Bio sam na planiranje kupujete bežični usb koji pruža daljnje dometu. JA ištanje to znati ako svojim vrijedi kupiti bežični USB i ako taj bi rad iz tog podruma. Ukoliko da onda koje trebam kupiti da daje dalekometni
hvala za ur vrijeme.
Old 24. lipnja 2009, 01:14
Donatorska Grupa

Ok dobro to ovisi koliko daleko bežični usmjerivač je gdje ćete se pokušavate spojiti je to ono što bih preporučiti, ovisno o tome ako vaša veza je ADSL ili DSL ovih par mogućnosti da biste dobili željeni wirless mreže.

Ovdje su:

DSL> www.pcworld.com / shopping / detalj / prtprdid ,91550689-sortby, trgovac / pricing.html
ADSL> www.pcworld.com / shopping / detalj / prtprdid ,2905665-sortby, trgovac / pricing.html

Ok je ADSL opcija je da se dobije jedan i onda sekundarna hard wire spajanje ga na drugi dio vašeg posla vrlo lako za napraviti spajanje s 15 m Ethernet (cat5) kabel i zatim Postavljanje bežične mreže iz tog pristupnu točku.
Ako imate DSL conenction prva opcija bi trebalo biti dovoljno, jer vidim da ima visok signal attenies.
Old 24. lipnja 2009, 01:14
Donatorska Grupa

Ili te mogao kupiti 500 MBS lan adapter karticu, ali bih samo preporučiti plaćaju za to, ako acctualy imati conenction mrežnim BT vrlo loša.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Belkin N bežični širokopojasno usmjerivač s comcast - Wireless brzina upit tlh44 Networking, Modemi & VoIP 1 8. lipnja 2009 02:43
Wireless Problems - "Windows ne može konfigurirati ovu bežičnu vezu" pmcg03 Networking, Modemi & VoIP 1 28. svibanj 2009 02:48
Bežični miš i tipkovnica, ali bežični monitor? discobiscuit Graphics Cards & Monitors 1 14 siječanj 2008 12:32
Problem instaliranja bežičnih Kabelska & 802.11g bežični ruter Zen2007 Networking, Modemi & VoIP 3 1. kolovoz 2007 05:47
Bežično umrežavanje - Dell Wireless 1390 802 kosti General Hardware Chat 9 9. ožujak 2007 03:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.