![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi imam ovaj satelit Toshiba laptop i ja dovest sa mnom u mom radu. naizgled moje radno mjesto je u ogromnoj podruma, i moj builtin bežičnu karticu u laptop se čini se da pronalaženje bilo kakve veze. knjižnica je oko 100 metara, a noge se čak uhvatiti biblioteka bežičnu vezu. Bio sam na planiranje kupujete bežični usb koji pruža daljnje dometu. JA ištanje to znati ako svojim vrijedi kupiti bežični USB i ako taj bi rad iz tog podruma. Ukoliko da onda koje trebam kupiti da daje dalekometni hvala za ur vrijeme. |
|
| |||
| |||
| Ok dobro to ovisi koliko daleko bežični usmjerivač je gdje ćete se pokušavate spojiti je to ono što bih preporučiti, ovisno o tome ako vaša veza je ADSL ili DSL ovih par mogućnosti da biste dobili željeni wirless mreže. Ovdje su: DSL> www.pcworld.com / shopping / detalj / prtprdid ,91550689-sortby, trgovac / pricing.html ADSL> www.pcworld.com / shopping / detalj / prtprdid ,2905665-sortby, trgovac / pricing.html Ok je ADSL opcija je da se dobije jedan i onda sekundarna hard wire spajanje ga na drugi dio vašeg posla vrlo lako za napraviti spajanje s 15 m Ethernet (cat5) kabel i zatim Postavljanje bežične mreže iz tog pristupnu točku. Ako imate DSL conenction prva opcija bi trebalo biti dovoljno, jer vidim da ima visok signal attenies. |
|
| |||
| |||
| Ili te mogao kupiti 500 MBS lan adapter karticu, ali bih samo preporučiti plaćaju za to, ako acctualy imati conenction mrežnim BT vrlo loša. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Belkin N bežični širokopojasno usmjerivač s comcast - Wireless brzina upit | tlh44 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8. lipnja 2009 02:43 |
| Wireless Problems - "Windows ne može konfigurirati ovu bežičnu vezu" | pmcg03 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 28. svibanj 2009 02:48 |
| Bežični miš i tipkovnica, ali bežični monitor? | discobiscuit | Graphics Cards & Monitors | 1 | 14 siječanj 2008 12:32 |
| Problem instaliranja bežičnih Kabelska & 802.11g bežični ruter | Zen2007 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 1. kolovoz 2007 05:47 |
| Bežično umrežavanje - Dell Wireless 1390 802 | kosti | General Hardware Chat | 9 | 9. ožujak 2007 03:30 |
| Thread Tools | |
| |