kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Segítségre van szüksége a vezeték nélküli USB (lancard)

Reply

Téma eszközök
Old Június 23 2009, 00:02
Új tag Csoport

Default Segítségre van szüksége a vezeték nélküli USB (lancard)

hi nekem van ez a Toshiba Satellite laptop és én, hogy ezt velem, hogy a munkámat. nyilván az én munkahelyen van egy hatalmas pincébe, és a beépített vezeték nélküli kártya doesnt laptop tűnik a megállapítás minden kapcsolatot. A könyvtár mintegy 100 láb, s ez nem is fogás könyvtár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül.
Azt tervezi a felvásárlást, hogy a vezeték nélküli USB további tartományban. Meg akartam tudni, hogy érdemes megvenni a vezeték nélküli USB és ha ez a munka, hogy a pincében. Ha igen, akkor melyiket kell vásárolni, amely a hosszú távú
thanks for ur idő.
Old Június 24 2009, 01:14
Donor Group

Ok is attól függ, milyen messze van a vezeték nélküli routert, hogy hol próbál kapcsolódni ez az, amit én is ajánlom, attól függően, ha a kapcsolat ADSL, vagy DSL-e egy pár lehetőséget, hogy a kívánt wirless hálózatot.

Itt vannak:

DSL> www.pcworld.com / shopping / részlet / prtprdid ,91550689-sortby, kiskereskedői / pricing.html
ADSL> www.pcworld.com / shopping / részlet / prtprdid ,2905665-sortby, kiskereskedői / pricing.html

Ok ADSL lehetőség, hogy egy másodlagos, és akkor nehéz drótot a kapcsolatot, hogy a másik része a munka nagyon könnyű, hogy csatlakozzunk a 15 m-Ethernet (CAT5) kábel és a vezeték nélküli hálózat beállítása az adott hozzáférési pont.
Ha van egy DSL conenction az első lehetőség elég látni, mivel a magas jel attenies.
Old Június 24 2009, 01:14
Donor Group

Vagy lehet vásárolni 500 mbs LAN kártyával, de én csak ajánlani fizetem ezt, ha acctualy egy bt conenction a hálózat igen gyenge.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.