![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi nekem van ez a Toshiba Satellite laptop és én, hogy ezt velem, hogy a munkámat. nyilván az én munkahelyen van egy hatalmas pincébe, és a beépített vezeték nélküli kártya doesnt laptop tűnik a megállapítás minden kapcsolatot. A könyvtár mintegy 100 láb, s ez nem is fogás könyvtár vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Azt tervezi a felvásárlást, hogy a vezeték nélküli USB további tartományban. Meg akartam tudni, hogy érdemes megvenni a vezeték nélküli USB és ha ez a munka, hogy a pincében. Ha igen, akkor melyiket kell vásárolni, amely a hosszú távú thanks for ur idő. |
|
| |||
| |||
| Ok is attól függ, milyen messze van a vezeték nélküli routert, hogy hol próbál kapcsolódni ez az, amit én is ajánlom, attól függően, ha a kapcsolat ADSL, vagy DSL-e egy pár lehetőséget, hogy a kívánt wirless hálózatot. Itt vannak: DSL> www.pcworld.com / shopping / részlet / prtprdid ,91550689-sortby, kiskereskedői / pricing.html ADSL> www.pcworld.com / shopping / részlet / prtprdid ,2905665-sortby, kiskereskedői / pricing.html Ok ADSL lehetőség, hogy egy másodlagos, és akkor nehéz drótot a kapcsolatot, hogy a másik része a munka nagyon könnyű, hogy csatlakozzunk a 15 m-Ethernet (CAT5) kábel és a vezeték nélküli hálózat beállítása az adott hozzáférési pont. Ha van egy DSL conenction az első lehetőség elég látni, mivel a magas jel attenies. |
|
| |||
| |||
| Vagy lehet vásárolni 500 mbs LAN kártyával, de én csak ajánlani fizetem ezt, ha acctualy egy bt conenction a hálózat igen gyenge. |