פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

צריך עזרה ב USB אלחוטי (lancard)

Reply

שרשרת כלים
Old 23 יוני 2009, 00:02
קבוצת חברות חדשות

Default צריך עזרה ב USB אלחוטי (lancard)

היי יש לי מחשב נייד Toshiba Satellite ואני להביא לי אותו עם העבודה שלי. העבודה שלי היא, ככל הנראה, בתוך מרתף ענק, builtin שלי ואת כרטיס אלחוטי נייד doesn't נראה למצוא כל קשר. הספרייה רגל במרחק של כ 100 וזה doesn't אפילו לתפוס הספרייה של חיבור אלחוטי.
אני מתכננת לקנות אלחוטית USB נוספת אשר מעניקה טווח. רציתי לדעת אם שווה לקנות את אלחוטית USB ואם זה יעבוד מאותו מרתף. אם כן אז איזה מהם כדאי לי לקנות את זה נותן ארוך טווח
Thanks for ur שעה.
Old 24 יוני 2009, 01:14
קבוצת תורמים

בסדר זה תלוי גם כמה רחוק הוא נתב אלחוטי למקום שבו אתה מנסה להתחבר זה מה שאני ממליץ, תלוי אם את החיבור ADSL או DSL אלה כמה אפשרויות על מנת לקבל את הרצוי wirless הרשת.

הנה הם:

DSL> www.pcworld.com / קניות / פרטים / prtprdid ,91550689-sortby, קמעונאי / pricing.html
ADSL> www.pcworld.com / קניות / פרטים / prtprdid ,2905665-sortby, קמעונאי / pricing.html

את בסדר ADSL אפשרות לקבל אחד משני ולאחר מכן חוט חזק את הקשר של אותו חלק אחר של העבודה שלך, קל מאוד לעשות חיבור עם 15 ז Ethernet (cat5) כבל ולאחר מכן את תוכנית ההתקנה של הרשת האלחוטית מאותו נקודת גישה.
אם יש לך DSL conenction את האפשרות הראשונה צריכה להיות מספיק לראות כפי שהיא גבוהה האות attenies.
Old 24 יוני 2009, 01:14
קבוצת תורמים

או שתוכל לרכוש 500 mbs יאן מתאם כרטיס, אבל אני הייתי ממליץ רק משלם על זה אם יש לך acctualy כדי conenction רשת bt מאוד נמוך.
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
נתב אלחוטי Belkin N comcast עם פס רחב - אלחוטי מהירות שאילתה tlh44 רישות, מודמים & VoIP 1 8 יוני 2009 02:43
אלחוטי בעיות - "ל-Windows אין אפשרות להגדיר את החיבור האלחוטי" pmcg03 רישות, מודמים & VoIP 1 -28 במאי 2009 02:48
העכבר האלחוטי ועל המקלדת, אבל אלחוטית לפקח?? discobiscuit כרטיסי מסך & Monitors 1 14th ינואר 2008 12:32
בעיה בהתקנת כבל ואלחוטיים נתב אלחוטי 802.11g Zen2007 רישות, מודמים & VoIP 3 ב -1 לאוגוסט 2007 05:47
Wireless Networking - Dell Wireless 1390 802 עצמות כללי חומרה צ 'אט 9 9th מרץ 2007 03:30
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.