mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Need Help Wireless USB (lancard)

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 23, 2009, 00:02
Naujas Narys

Default Need Help Wireless USB (lancard)

Labas aš tai Toshiba Satellite nešiojamąjį kompiuterį ir aš, kad ji su manimi į mano darbą. matyt mano darbo vieta yra didžiulis rūsys, ir mano BUILTIN WIRELESS CARD Laptop doesnt atrodo, kad apie bet kokį ryšį. bibliotekoje yra apie 100 metrų ir tai nepadės net sugauti bibliotekos bevielio ryšio.
Buvau planuojate pirkti Wireless USB, kuri suteikia papildomos diapazonas. Aš norėjau sužinoti, jei jo verta pirkti Wireless USB ir jei tai būtų darbo nuo rūsio. jei taip, tai kuris iš jų turėčiau pirkti, kad priima ilgo nuotolio
Thanks for ur time.
Old Birželis 24, 2009, 01:14
Donorų grupės

Gerai ir tai priklauso, kiek bevielis maršrutizatorius yra, kai bandote prisijungti, tai ką aš norėčiau rekomenduoti, priklausomai nuo to, jei jūsų ryšys yra adsl ar dsl šių variantų porą gauti norimą Wirless tinklą.

Štai jie:

DSL> www.pcworld.com / Pirkiniai / daugiau / prtprdid ,91550689-sortby, mažmenininkas / pricing.html
ADSL> www.pcworld.com / Pirkiniai / daugiau / prtprdid ,2905665-sortby, mažmenininkas / pricing.html

Gerai ADSL galimybė gauti vidurinės vienos kietos vielos, tada jį prijungti prie kito savo darbo dalį lengva padaryti jungtis su 15 m Ethernet (Cat5) kabelį ir tada setup bevielį tinklą nuo prieigos taško.
Jei turite DSL conenction pirmoji alternatyva turėtų užtekti pamatyti, kaip jis turi aukštą signalo attenies.
Old Birželis 24, 2009, 01:14
Donorų grupės

Arba galite įsigyti 500 mbs LAN adapteris kortelę, bet aš tik rekomenduoti mokėti už tai, jei jūs acctualy turėti conenction tinklo BT labai blogos.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
BELKIN N Wireless Router su Comcast plačiajuostis - bevielis greičio užklausą tlh44 Networking, Modems & VoIP 1 8 birželis 2009 02:43
Belaidžio problemos - "Windows negali nustatyti šio belaidžio ryšio" pmcg03 Networking, Modems & VoIP 1 Gegužė 28, 2009 02:48
Bevielė pelė ir klaviatūra, tačiau belaidžio ryšio stebėti? discobiscuit Graphics Cards & Monitoriai 1 14 sausis 2008 12:32
Problema diegiant Cable & Wireless 802.11g Wireless Router Zen2007 Networking, Modems & VoIP 3 1 rugpjūtis 2007 05:47
Bevielis tinklas - Dell Wireless 1390 802 kaulai General Hardware Chat 9 9 kovas 2007 03:30
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.