![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi mam tego laptopa Toshiba satelitarnej i ja go ze mną do mojej pracy. najwyraźniej w mojej pracy jest ogromny piwnicy, a mój wbudowane bezprzewodowe karty w laptopie nie robi wydaje się być znalezienie jakiegokolwiek połączenia. w bibliotece jest około 100 stóp daleko i nie robi nawet połowy biblioteki połączenie bezprzewodowe. i planuje na zakup bezprzewodowego USB, który pozwala na dalsze odległości. Chciałam wiedzieć, czy warto kupić bezprzewodowe USB i jeśli to będzie od tej piwnicy. jeśli tak to który z nich mam kupić, który daje duże odległości thanks for ur czasu. |
|
| |||
| |||
| Ok również zależy to, jak daleko jest do bezprzewodowego routera, gdy chcesz się połączyć to co ja polecam, w zależności od tego, jeśli połączenie jest ADSL lub DSL tych kilka opcji, aby uzyskać żądany wirless sieci. oto one: DSL> www.pcworld.com / zakupy / szczegółowo / prtprdid ,91550689-sortby, detalista / pricing.html ADSL> www.pcworld.com / zakupy / szczegółowo / prtprdid ,2905665-sortby, detalista / pricing.html Ok ADSL opcji jest uzyskanie wtórnego jeden drut twardy, a następnie podłączenie go do innej części swojej pracy bardzo proste łączenie w 15 m Ethernet (cat5) kabel, a następnie z konfiguracją sieci bezprzewodowej z tego punktu dostępu. Jeśli masz DSL conenction pierwsza opcja powinna być wystarczająco widząc jak to ma wysoki sygnał attenies. |
|
| |||
| |||
| Można zakupić 500 MBS LAN Adapter karty, ale tylko polecić płatnicze w tym, jeśli acctualy mają conenction do sieci BT bardzo biednych. |
![]() |
|
| Zakładki |