![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi Am acest laptop Toshiba satelit i şi aduceţi-l cu mine la munca mea. mi se pare la locul de muncă este într-un imens subsol, şi-mi încorporate în laptop wireless carte doesnt par să fie găsirea orice conexiune. Biblioteca este în jur de 100 de metri si este chiar doesnt prinde din biblioteca conexiune fără fir. Am fost de planificare cumpărare pe un USB wireless, care oferă mai mult raza de acoperire. Am vrut sa stiu daca merita sa de a cumpăra USB wireless şi în cazul în care ar fi locul de muncă de la care subsol. Dacă da, atunci care ar trebui să-mi cumpăr una care oferă lung gamă mulţumiri pentru ur timp. |
|
| |||
| |||
| Bine, bine depinde de cât de departe este de a router wireless, în cazul în care pe care încercaţi să vă conectaţi asta este ceea ce aş recomanda, în funcţie de dacă conexiunea este ADSL sau DSL aceste un număr de opţiuni pentru a obţine dorit wirless reţea. aici sunt: DSL> www.pcworld.com / shopping / detaliu / prtprdid ,91550689-sortby, distribuitorul / pricing.html ADSL> www.pcworld.com / shopping / detaliu / prtprdid ,2905665-sortby, distribuitorul / pricing.html Ok de adsl opţiune este de a obtine un al doilea şi apoi o sârmă de greu de conexiune de la o altă parte din munca dumneavoastră foarte uşor de făcut în legătură cu un 15 m ethernet (cat5) şi apoi de instalare cablu de reţea fără fir de la acel punct de acces. Dacă aveţi un DSL conenction prima opţiune ar trebui să fie suficient de a vedea ce este de a mari semnalul attenies. |
|
| |||
| |||
| Sau ai putea cumpăra 500 MBS LAN adaptor carte, dar aş recomanda doar plata pentru acest acctualy dacă aţi avea un conenction la reţeaua BT foarte săraci. |
![]() |
|
| Marcaje |