menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Potrebujete pomoc na Wireless USB (lancard)

Reply

Thread Tools
Old 23. júna 2009, 00:02
Nový člen skupiny

ahoj jsem tento notebook Toshiba satelitná a já ju so mnou do mojej práce. zrejme moje pracovisko sa nachádza v suteréne obrovský a my BUILTIN bezdrôtová karta v notebooku doesnt Zdá sa, že nájsť žiadnu súvislosť. knižnici je približne 100 ft preč a doesnt dokonca chytiť knižnice bezdrôtové pripojenie.
Bol som plánujete kúpu bezdrôtové USB, ktoré dáva ďalšie série. Chcel som vedieť, ak je jej imanie na kúpu bezdrôtové USB a ak to bude fungovať od sklepa. Ak áno, tak ktorý z nich by mal aj kúpiť, ktorý dáva dlhé série
thanks for ur čas.
Old 24. júna 2009, 01:14
Darcu Skupina

Ok tak to záleží, ako ďaleko je bezdrôtový router, kde sa pokúšate pripojiť je to, čo by som odporučiť, a to v závislosti od ak je vaše pripojenie ADSL alebo dsl týchto pár možností, ako získať požadovanú wirless siete.

tu sú:

DSL> www.pcworld.com / kúpiť / detail / prtprdid ,91550689-sortby, predajca / pricing.html
ADSL> www.pcworld.com / kúpiť / detail / prtprdid ,2905665-sortby, predajca / pricing.html

Ok ADSL možnosť získať stredoškolské jeden a potom tvrdý drôt pripojenie do inej časti svojej práce veľmi ľahké robiť pripojenie s 15 m ethernet (CAT5) kábel a potom nastavenie bezdrôtovej siete od prístupového bodu.
Máte-li DSL conenction prvá možnosť by mala byť dostatočne vidieť, ako má vysoký signál attenies.
Old 24. júna 2009, 01:14
Darcu Skupina

Alebo môžete kúpiť 500 mbs LAN adaptér na karty, ale já bych len odporučiť, platiaci pre toto keď acctualy mať conenction do siete bt veľmi zlá.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.