![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj jsem tento notebook Toshiba satelitná a já ju so mnou do mojej práce. zrejme moje pracovisko sa nachádza v suteréne obrovský a my BUILTIN bezdrôtová karta v notebooku doesnt Zdá sa, že nájsť žiadnu súvislosť. knižnici je približne 100 ft preč a doesnt dokonca chytiť knižnice bezdrôtové pripojenie. Bol som plánujete kúpu bezdrôtové USB, ktoré dáva ďalšie série. Chcel som vedieť, ak je jej imanie na kúpu bezdrôtové USB a ak to bude fungovať od sklepa. Ak áno, tak ktorý z nich by mal aj kúpiť, ktorý dáva dlhé série thanks for ur čas. |
|
| |||
| |||
| Ok tak to záleží, ako ďaleko je bezdrôtový router, kde sa pokúšate pripojiť je to, čo by som odporučiť, a to v závislosti od ak je vaše pripojenie ADSL alebo dsl týchto pár možností, ako získať požadovanú wirless siete. tu sú: DSL> www.pcworld.com / kúpiť / detail / prtprdid ,91550689-sortby, predajca / pricing.html ADSL> www.pcworld.com / kúpiť / detail / prtprdid ,2905665-sortby, predajca / pricing.html Ok ADSL možnosť získať stredoškolské jeden a potom tvrdý drôt pripojenie do inej časti svojej práce veľmi ľahké robiť pripojenie s 15 m ethernet (CAT5) kábel a potom nastavenie bezdrôtovej siete od prístupového bodu. Máte-li DSL conenction prvá možnosť by mala byť dostatočne vidieť, ako má vysoký signál attenies. |
|
| |||
| |||
| Alebo môžete kúpiť 500 mbs LAN adaptér na karty, ale já bych len odporučiť, platiaci pre toto keď acctualy mať conenction do siete bt veľmi zlá. |