мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Неед Хелп на Бежични УСБ (ланцард)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 23. јуни 2009, 00:02
Нови члан групе

хи имам овај сателит Тосхиба лаптоп и ја довешће са мном у мом раду. наизглед моје радно место је у огромној подрума, и мој БУИЛТИН бежичну картицу у лаптоп се чини се да проналажење било какве везе. библиотека је око 100 метара, а ноге се чак ухватити библиотека бежичну везу.
Био сам на планирање купујете радио усб који пружа даље домету. ЈА оскудица за кноткле да својим вреди купити бежични УСБ и ако тај би рад из тог подрума. Уколико да онда које требам купити да даје далекометни
хвала за ур време.
Old 24. јуни 2009, 01:14
Донаторска Група

Ок добро то зависи колико далеко радио усмјеривач је где ћете се покушавате спојити је то оно што бих препоручити, зависно о томе ако ваша веза је АДСЛ или ДСЛ ових пар могућности да бисте добили жељени уирлесс мреже.

Овде су:

ДСЛ> ууу.пцуорлд.цом / схоппинг / детаљ / пртпрдид ,91550689-сортбы, трговац / прицинг.хтмл
АДСЛ> ууу.пцуорлд.цом / схоппинг / детаљ / пртпрдид ,2905665-сортбы, трговац / прицинг.хтмл

Ок је АДСЛ опција је да се добије један и онда секундарна хард уире спајање га на други део вашег посла врло лако за направити спајање са 15 м Етхернет (цат5) кабл и затим Постављање бежичне мреже из тог приступну тачку.
Ако имате ДСЛ цоненцтион прва опција би требало бити довољно, јер видим да има висок сигнал аттениес.
Old 24. јуни 2009, 01:14
Донаторска Група

Или те могао купити 500 МБС лан адаптер картицу, али бих само препоручити плаћају за то, ако аццтуалы имати цоненцтион мре? Ним БТ врло лоша.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц