![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| хи имам овај сателит Тосхиба лаптоп и ја довешће са мном у мом раду. наизглед моје радно место је у огромној подрума, и мој БУИЛТИН бежичну картицу у лаптоп се чини се да проналажење било какве везе. библиотека је око 100 метара, а ноге се чак ухватити библиотека бежичну везу. Био сам на планирање купујете радио усб који пружа даље домету. ЈА оскудица за кноткле да својим вреди купити бежични УСБ и ако тај би рад из тог подрума. Уколико да онда које требам купити да даје далекометни хвала за ур време. |
|
| |||
| |||
| Ок добро то зависи колико далеко радио усмјеривач је где ћете се покушавате спојити је то оно што бих препоручити, зависно о томе ако ваша веза је АДСЛ или ДСЛ ових пар могућности да бисте добили жељени уирлесс мреже. Овде су: ДСЛ> ууу.пцуорлд.цом / схоппинг / детаљ / пртпрдид ,91550689-сортбы, трговац / прицинг.хтмл АДСЛ> ууу.пцуорлд.цом / схоппинг / детаљ / пртпрдид ,2905665-сортбы, трговац / прицинг.хтмл Ок је АДСЛ опција је да се добије један и онда секундарна хард уире спајање га на други део вашег посла врло лако за направити спајање са 15 м Етхернет (цат5) кабл и затим Постављање бежичне мреже из тог приступну тачку. Ако имате ДСЛ цоненцтион прва опција би требало бити довољно, јер видим да има висок сигнал аттениес. |
|
| |||
| |||
| Или те могао купити 500 МБС лан адаптер картицу, али бих само препоручити плаћају за то, ако аццтуалы имати цоненцтион мре? Ним БТ врло лоша. |