![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba ben bu Toshiba Satellite dizüstü bilgisayar ve i varsa bana bir şekilde çalışması için onu getir. görünüşe göre benim yeri büyük bir bodrum katında, ve dizüstü bilgisayar doesnt benim builtin kablosuz kart herhangi bir bağlantı bulma gibi görünmektedir. kütüphane 100 metre uzaklıkta çevresinde ve hatta kütüphane kablosuz bağlantı yakalamak doesnt. Ben o daha aralığı sunan kablosuz USB almayı planlıyorsanız oldu. Eğer kendi değer ve kablosuz USB almak için bu bodrum iş edeceğini bilmek istedim. evet sonra bu uzun menzil verir hangi almak gerekir UR zaman için teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| Tamam iyi ne kadar kablosuz yönlendirici burada bu ne tavsiye ederim, seçenekler eğer bağlantısı ADSL veya DSL bu bir çift üzerinde istediğiniz wirless ağ bağlı olarak bağlanmaya çalıştığınız için bağlıdır. olursa olsun: DSL> www.pcworld.com / alışveriş / detay / prtprdid ,91550689-sortby, perakendeci / pricing.html ADSL> www.pcworld.com / alışveriş / detay / prtprdid ,2905665-sortby, perakendeci / pricing.html Tamam ADSL seçeneği ve sonra da eserin başka bir yerine sabit tel bu bağlantı çok 15 metre ethernet (cat5) kablo bağlantı yapmak ve sonra erişim noktasından kurulum kablosuz ağ kolay bir ikincil bir elde etmektir. Eğer ilk seçenek olarak yüksek sinyal attenies vardır yeterli görmem gerektiğini DSL conenction var. |
|
| |||
| |||
| Ya da 500 MBS LAN bağdaştırıcısı kartı satın alma olabilir, ama eğer acctualy şebeke BT bir conenction çok düşük sadece bunun için ödeme tavsiye ediyoruz. |
![]() |
|
| Bookmarks |