менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Потрібна допомога з бездротовим USB (lancard)

Reply

Різьба Інструменти
Old 23 червня 2009, 00:02
Нові члени групи

Default Потрібна допомога з бездротовим USB (lancard)

Привет я цей ноутбук Toshiba Satellite і я передаю його зі мною у моїй роботі. мабуть моє робоче місце знаходиться на величезний підвал, і моя вбудована бездротова карта в ноутбуці doesn't здаються знайти яку-небудь зв'язок. бібліотеки складає близько 100 футів і вона doesn't навіть зловити бездротовий зв'язок бібліотеки.
Я збирався на покупці Wireless USB, що дає подальше діапазоні. Я хотів би знати, якщо його варто купити Wireless USB, і якщо це буде робота, що з підвалу. якщо так, то який треба купити, що дає великої дальності
Дякуємо за Ur Time.
Old 24 червня 2009, 01:14
Донор групи

Добре також залежить, наскільки бездротового маршрутизатора, де ви намагаєтеся поєднати це те, що я хотів би рекомендувати, в залежності від Якщо ваше з'єднання ADSL або DSL ці кілька варіантів, щоб отримати бажаний Wirless мережі.

Ось вони:

DSL> www.pcworld.com / Покупки / подробиці / prtprdid ,91550689-SortBy, продавця / pricing.html
ADSL> www.pcworld.com / Покупки / подробиці / prtprdid ,2905665-SortBy, продавця / pricing.html

Ok ADSL варіантом є одержання середнього одне і те проводового зв'язку його в іншу частину вашої роботи дуже легко зробити з'єднатися з 15 м Ethernet (CAT5) кабель, а потім налаштувати бездротову мережу від точки доступу.
Якщо у вас є DSL Conenction першого варіанту має бути достатньо, бачачи як вона має високу attenies сигналу.
Old 24 червня 2009, 01:14
Донор групи

Або ви могли б придбати 500 MBS LAN Card адаптера, але я б рекомендував тільки платять за це, якщо ви acctualy мають Conenction до мережі BT дуже бідні.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Belkin N Wireless Router з Comcast Broadband - швидкість бездротової запиту tlh44 Мережа, Модеми & VoIP 1 8 червня 2009 02:43
Бездротові Проблеми - "Windows не може налаштувати бездротовий зв'язок" pmcg03 Мережа, Модеми & VoIP 1 28 травня 2009 02:48
Бездротові миші і клавіатури, а бездротова моніторі? discobiscuit Графічні карти & Монітори 1 14 січня 2008 12:32
Проблема при встановленні кабельної & Wireless 802.11g бездротовий маршрутизатор Zen2007 Мережа, Модеми & VoIP 3 1 серпня 2007 05:47
Безпровідні мережі - Dell Wireless 1390 802 Кістки Генеральний обладнання чат 9 9 березня 2007 03:30
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.