![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привет я цей ноутбук Toshiba Satellite і я передаю його зі мною у моїй роботі. мабуть моє робоче місце знаходиться на величезний підвал, і моя вбудована бездротова карта в ноутбуці doesn't здаються знайти яку-небудь зв'язок. бібліотеки складає близько 100 футів і вона doesn't навіть зловити бездротовий зв'язок бібліотеки. Я збирався на покупці Wireless USB, що дає подальше діапазоні. Я хотів би знати, якщо його варто купити Wireless USB, і якщо це буде робота, що з підвалу. якщо так, то який треба купити, що дає великої дальності Дякуємо за Ur Time. |
|
| |||
| |||
| Добре також залежить, наскільки бездротового маршрутизатора, де ви намагаєтеся поєднати це те, що я хотів би рекомендувати, в залежності від Якщо ваше з'єднання ADSL або DSL ці кілька варіантів, щоб отримати бажаний Wirless мережі. Ось вони: DSL> www.pcworld.com / Покупки / подробиці / prtprdid ,91550689-SortBy, продавця / pricing.html ADSL> www.pcworld.com / Покупки / подробиці / prtprdid ,2905665-SortBy, продавця / pricing.html Ok ADSL варіантом є одержання середнього одне і те проводового зв'язку його в іншу частину вашої роботи дуже легко зробити з'єднатися з 15 м Ethernet (CAT5) кабель, а потім налаштувати бездротову мережу від точки доступу. Якщо у вас є DSL Conenction першого варіанту має бути достатньо, бачачи як вона має високу attenies сигналу. |
|
| |||
| |||
| Або ви могли б придбати 500 MBS LAN Card адаптера, але я б рекомендував тільки платять за це, якщо ви acctualy мають Conenction до мережі BT дуже бідні. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Belkin N Wireless Router з Comcast Broadband - швидкість бездротової запиту | tlh44 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 8 червня 2009 02:43 |
| Бездротові Проблеми - "Windows не може налаштувати бездротовий зв'язок" | pmcg03 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 28 травня 2009 02:48 |
| Бездротові миші і клавіатури, а бездротова моніторі? | discobiscuit | Графічні карти & Монітори | 1 | 14 січня 2008 12:32 |
| Проблема при встановленні кабельної & Wireless 802.11g бездротовий маршрутизатор | Zen2007 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 1 серпня 2007 05:47 |
| Безпровідні мережі - Dell Wireless 1390 802 | Кістки | Генеральний обладнання чат | 9 | 9 березня 2007 03:30 |
| Різьба Інструменти | |
| |