![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ok Doufám, že jsem vyslán na to správné místo pro začátek. Mám Netgear DG834G V4 a strávili poslední měsíc se snaží dostat se do práce s Azureus. Přišel jsem přes spoustu fór o portforwarding seting se statickou ip atd, ale ještě bez úspěchu. Já si můžete stáhnout v pořádku, Setí Na druhé straně není téměř nic. Mám modré a žluté tváře. A červenou tečkou mi říct, požární stěnou a to i po přesměrování portů. By měl i vypnout UPnP, DHCP. Musím nastavit statickou trasu? Má někdo tam podařilo získat tyto dvě, pracovat s sebou? Pokud ano můžete sdílet se mnou přesně stepps jste se při získávání těchto do práce? Jakákoli pomoc bude nejvíce uvítali? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Přečtěte si prosím pravidla fóra. P2P diskuse není přípustná.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| NETGEAR & AOL | Ramage570 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 21. březen 2008 10:26 |
| Netgear ADSL dg834g v2 | Bluesky | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 6. Prosinec 2007 08:14 |
| Připojení k internetu s Netgear DG834G | cfabri83 | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 4. října 2007 06:07 |
| NETGEAR DG834G Wireless téma | tfm1 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 16. srpen 2007 11:30 |
| Netgear DG834G Software | hassi94 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 5. května 2007 10:23 |
| Thread Nástroje | |
| |