![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok nadam se da sam ovaj pošta na pravo mjesto za početak. Imam Netgear DG834G V4 i da je proveo prošlog mjeseca težak da biste dobili Internet to funkcionirati sa Azureus. Ja sam naići na dosta foruma na portforwarding seting up statičan međumrežni protokol itd, ali su ipak nije imao uspjeha. Ja mogu preuzimanje datoteka fine, Seeding s druge strane je skoro ništa. JA dobiti plava i žuta lica. I red dot reći mene požara stijenki, čak i nakon prosljeđivanja luka. Bi trebao ja otpustiti UPnP, DCHP. Trebam li postaviti statičke rute? Je li netko tamo uspio dobiti ova dva, da rade jedni s drugim? Ako je tako možete podijeliti sa mnom točno stepps Vam je in uzimajući te na posao? Bilo koji pomoć htijenje biti većina dobrodošli! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Molimo Vas pročitajte pravila foruma. P2P rasprava nije dopušteno.
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| NETGEAR & AOL | Ramage570 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 21. ožujak 2008 10:26 |
| Netgear ADSL dg834g v2 | bluesky | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 6. prosinac 2007 08:14 |
| Internet veze sa Netgear DG834G | cfabri83 | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 4. listopad 2007 06:07 |
| NETGEAR Wireless DG834G tema | tfm1 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 16. kolovoz 2007 11:30 |
| Netgear DG834G Software | hassi94 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 5. svibanj 2007 10:23 |
| Thread Tools | |
| |