![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Gerai, tikiuosi buvo išsiųstas šiuo reikiamoje vietoje pradžia. Turiu Netgear DG834G V4 ir praleido paskutinį mėnesį bandė gauti jį dirbti su Azureus. Aš atėjau per daug forumų portforwarding seting iki statinis IP ir tt, bet dar nebuvo sėkmingas. Galiu atsisiųsti bauda, Sėjamosios kita vertus, tai beveik nieko. Gaunu mėlyną ir geltoną veidą. I red dot pasakojo gaisro sienelių net po ekspedijavimo uostų. Turėčiau išjungti UPnP, DCHP. Man reikia nustatyti statinio maršruto? Ar kas nors ten pavyko gauti šių dviejų, dirbti vieni su kitais? Jei taip galite pasidalinti su manimi tiksliai stepps jums buvo gaunant šias dirbti? Any help bus labiausiai sveikintina! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prašome skaityti forumo taisykles. P2P diskusija negalima.
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| NETGEAR & AOL | Ramage570 | Networking, Modems & VoIP | 2 | Kovas 21, 2008 10:26 |
| NETGEAR ADSL dg834g v2 | Bluesky | Networking, Modems & VoIP | 1 | 6 gruodis 2007 08:14 |
| Internetas su Netgear DG834G | cfabri83 | Networking, Modems & VoIP | 2 | 4 spalis 2007 06:07 |
| NETGEAR DG834G Wireless problema | tfm1 | Networking, Modems & VoIP | 4 | Rugpjūtis 16, 2007 11:30 |
| NETGEAR DG834G Programinė įranga | hassi94 | Networking, Modems & VoIP | 1 | 5 gegužė 2007 10:23 |
| Temos įrankiai | |
| |