![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ok Dúfam, že som vyslaný na to správne miesto pre začiatok. Mám Netgear DG834G V4 a strávili posledný mesiac sa snaží dostať sa do práce s Azureus. Prišiel som cez veľa fór o portforwarding seting so statickou ip atd, ale ešte bez úspechu. Ja si môžete stiahnuť v poriadku, Siatie Na druhej strane nie je takmer nič. Mám modrej a žltej tváre. A červenou bodkou mi povedať, požiarne stenou a to aj po presmerovanie portov. By mal aj vypnúť UPnP, DHCP. Musím nastaviť statickú trasu? Má niekto tam podarilo získať tieto dve, pracovať so sebou? Ak áno môžete zdieľať so mnou presne stepps ste sa pri získavaní týchto do práce? Akákoľvek pomoc bude najviac uvítali? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečítajte si prosím pravidlá fóra. P2P diskusia nie je prípustná.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| NETGEAR & AOL | Ramage570 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 21. marec 2008 10:26 |
| Netgear ADSL dg834g v2 | BlueSky | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 6. December 2007 08:14 |
| Pripojenie k internetu s Netgear DG834G | cfabri83 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 4. októbra 2007 06:07 |
| NETGEAR DG834G Wireless tému | tfm1 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 16. august 2007 11:30 |
| Netgear DG834G Software | hassi94 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 5. mája 2007 10:23 |
| Thread Tools | |
| |