![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Ok я сподіваюся, я помістив це в правильне місце для початківців. Я маю Netgear DG834G V4 і провели минулого місяця намагаючись примусити його працювати з Azureus. Я прийшов через безліч форумів з portforwarding Седень до статичний IP і т.д., але досі успіху не мали. Я можу завантажити штрафу, Посів З іншого боку, це майже нічого. Я отримую сині та жовті особи. І червона крапка розповідав мені вогнем стіни навіть після пересилання порти. Чи повинен я відключити UPnP, DCHP. Чи потрібно мені встановити статичний маршрут? Хто-небудь там вдалося отримати ці два, працюють один з одним? У цьому випадку ви можете поділитися зі мною точне Stepps ви взяли в отриманні вони будуть працювати? Будь-яка допомога буде найбільш вітали! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, прочитайте правила форуму. P2P обговорення не допускається.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| NETGEAR & AOL | Ramage570 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 21 березня 2008 10:26 |
| Netgear ADSL DG834G v2 | Bluesky | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 6 грудня 2007 08:14 |
| Інтернет з'єднання з Netgear DG834G | cfabri83 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 4 жовтня 2007 06:07 |
| NETGEAR DG834G бездротової випуск | tfm1 | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 16 серпня 2007 11:30 |
| Netgear DG834G Software | hassi94 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 5 травня 2007 10:23 |
| Різьба Інструменти | |
| |