![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja kupio netgear-g bežični usmjerivač wgr614 neki dan tako da mogu imati WiFi u moju kuću, ali imam vidik 64 zalogaj i sam da ga uspravi muškobanjast. Čitala sam kako da to učinite. Nakon što sam spojiti na modem (comcast) na ruter, a ruter na računalo sam ga da priča o tome kako mi to reći svojim ne povezuje na internet a modem comcast kaže da je Kako ga spojite ga na internetu i kako se stavi ga, |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problemi s moje Dell spajanja na ruter netgear | BurgerBoy34 | Networking, Modemi & VoIP | 11 | 13. studeni 2008 15:49 |
| Problemi s Netgear WGR614 ruter | JodyM | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 2. srpnja 2008 11:24 |
| Netgear Wireless Card | ltaylor7 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 4. veljača 2008 11:51 |
| Bežični internet spajate onda odspajanje | cat1984 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 31. listopad 2007 11:35 |
| Netgear WGR614 | FerrariDave | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 8. srpnja 2007 15:37 |
| Thread Tools | |
| |