![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Vettem egy Netgear wireless-g wgr614 router a minap úgy tudom, hogy wifi házamban de Vista 64 bites és én meg azt férfias. Azt olvastam, hogy miként tegye ezt. Miután csatlakozunk a modemet (comcast), hogy a router és a router, hogy a számítógép én pedig azt, hogyan mondja azt mondják, hogy nem kapcsolódik az internethez, de a Comcast modem azt mondja, hogy hogyan jutok el csatlakoztassa az interneten és hogyan tudom megállapítani azt, |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Gondok vannak az én dell kapcsolódás Netgear routert | BurgerBoy34 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 11 | 13. november 2008 15:49 |
| Problémák a Netgear WGR614 router | JodyM | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 2. július 2008 11:24 |
| Netgear Wireless Card | ltaylor7 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 4. február 2008 11:51 |
| Vezeték nélküli internet-csatlakozás, akkor disconnecting | cat1984 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 31. október 2007 11:35 |
| Netgear WGR614 | FerrariDave | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 8. július 2007 15:37 |
| Téma eszközök | |
| |