![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја купио нетгеар-г радио усмјеривач угр614 неки дан тако да могу имати УиФи у моју кућу, али имам видик 64 залогај и сам да га усправи мушкобањаст. Читала сам како да то урадите. Након што сам повезати на модем (Цомцаст) на рутери, а рутери на рачунар сам га да прича о томе како ми то рећи својим не повезује на интернет а модем Цомцаст каже да је Како га спојите га на интернету и како да се стави га, |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблеми са моје Делл спајања на рутери нетгеар | БургерБоы34 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 11 | 13 новембар 2008 15:49 |
| Проблеми са Нетгеар УГР614 рутери | ЈодыМ | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 2. јула 2008 11:24 |
| Нетгеар Уирелесс Цард | лтаылор7 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 4 фебруар 2008 11:51 |
| Бежични интернет повезујете онда одспајање | цат1984 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 31 октобар 2007 11:35 |
| Нетгеар УГР614 | ФеррариДаве | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 6 | 8. јула 2007 15:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |