![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я купив NETGEAR Wireless-G маршрутизатор WGR614 інший день, тому я можу мати Wi-Fi в моєму будинку, але в мене є 64-бітної Vista, і я повинен налаштувати його мужнім. Я читав, як це зробити. Після того, як я підключитися до модему (Comcast) до маршрутизатора і маршрутизатора на комп'ютер його включити, як це розповідає мені, що говорять її не при підключенні до Інтернету, але Comcast модемом каже, що це як я можу отримати його підключити інтернет і як її налаштувати, |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблеми з Dell підключення до маршрутизатора NETGEAR | BurgerBoy34 | Мережа, Модеми & VoIP | 11 | 13 листопада 2008 15:49 |
| Проблеми з маршрутизатора WGR614 Netgear | JodyM | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 2 липня 2008 11:24 |
| Беспроводная карта Netgear | ltaylor7 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 4 лютого 2008 11:51 |
| Бездротовий інтернет зв'язала відключення | cat1984 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 31 жовтня 2007 11:35 |
| Netgear WGR614 | FerrariDave | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 8 липня 2007 15:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |