менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Netgear Wireless-G WGR614 не підключається до Інтернету

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 червня 2009, 16:02
Нові члени групи

Default Netgear Wireless-G WGR614 не підключається до Інтернету

Я купив NETGEAR Wireless-G маршрутизатор WGR614 інший день, тому я можу мати Wi-Fi в моєму будинку, але в мене є 64-бітної Vista, і я повинен налаштувати його мужнім. Я читав, як це зробити. Після того, як я підключитися до модему (Comcast) до маршрутизатора і маршрутизатора на комп'ютер його включити, як це розповідає мені, що говорять її не при підключенні до Інтернету, але Comcast модемом каже, що це як я можу отримати його підключити інтернет і як її налаштувати,
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Проблеми з Dell підключення до маршрутизатора NETGEAR BurgerBoy34 Мережа, Модеми & VoIP 11 13 листопада 2008 15:49
Проблеми з маршрутизатора WGR614 Netgear JodyM Мережа, Модеми & VoIP 3 2 липня 2008 11:24
Беспроводная карта Netgear ltaylor7 Мережа, Модеми & VoIP 7 4 лютого 2008 11:51
Бездротовий інтернет зв'язала відключення cat1984 Мережа, Модеми & VoIP 1 31 жовтня 2007 11:35
Netgear WGR614 FerrariDave Мережа, Модеми & VoIP 6 8 липня 2007 15:37
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.