![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Imam Dell d830 laptop i upotrebljavaju je u redu, s mrežnom karticom, ovaj je vozač Dell Dell Wireless 13xx, 14xx, 1505 MiniCard. Niste sigurni što neki, ali danas ne radi i njegove kao i njegov ne postoji. Niste sigurni što je problem bilo koje pokazivače. Kao što sam rekao: JA pokušao to uvesti koga u službu najnoviji upravljački program da provjerite da nije bio problem i on veli hardver nije pronađen ili nešto slično. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Mrežna kartica ne prepoznaje mrežu / internet | jeffpoulsen | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 17. lipnja 2009 13:33 |
| Trebate Local Area Network Driver za Sony Vaio | luisvm67 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 14. lipnja 2009 10:37 |
| NVIDIA Network Autobusni Enumerator - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedija i kodeci | 1 | 27. svibanj 2009 07:43 |
| Network adapter Vozač ne radi?!?! | xAlanxEnglandx | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 31. prosinac 2007 17:46 |
| Network driver problem | CE Jones | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 17. prosinac 2007 13:42 |
| Thread Tools | |
| |