mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Plăci de reţea care nu sunt prezente, nu Driver

Reply

Thread Tools
Old 18 iunie 2009, 19:35
Noile state Group

Default Plăci de reţea care nu sunt prezente, nu Driver

Am un laptop Dell D830 şi au fost utilizaţi-l bine, cu o placa de reţea, acesta este driverul Dell Wireless Dell 13xx, 14xx, 1505 MiniCard. Nu sunteţi sigur care unul, dar azi nu se lucrează şi ca sa nu acolo. Nu sunteţi sigur ce-i problema nici indicii. Aşa cum am spus, am incercat să instalaţi cel mai recent driver pentru a vă asigura că nu era o problemă şi se spune că nu a fost găsit hardware-ul sau ceva de genul asta.
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Reţeaua carte nu recunoaşte reţea / Internet jeffpoulsen Networking, Modemuri & VoIP 1 17 iunie 2009 13:33
Aveţi nevoie de Local Area Network Driver pentru Sony Vaio luisvm67 Networking, Modemuri & VoIP 1 14 iunie 2009 10:37
NVIDIA Network Bus enumeratorul - Windows Update Driver Error jmleugenio Multimedia & Codecs 1 27 mai 2009 07:43
Adaptorului de reţea Driver nu funcţionează?!?! xAlanxEnglandx Networking, Modemuri & VoIP 1 31 decembrie 2007 17:46
Reţeaua şofer problemă CE Jones Networking, Modemuri & VoIP 6 17 decembrie 2007 13:42
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.