![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un laptop Dell D830 şi au fost utilizaţi-l bine, cu o placa de reţea, acesta este driverul Dell Wireless Dell 13xx, 14xx, 1505 MiniCard. Nu sunteţi sigur care unul, dar azi nu se lucrează şi ca sa nu acolo. Nu sunteţi sigur ce-i problema nici indicii. Aşa cum am spus, am incercat să instalaţi cel mai recent driver pentru a vă asigura că nu era o problemă şi se spune că nu a fost găsit hardware-ul sau ceva de genul asta. |
![]() |
|
| Marcaje |
Similar Threads | ||||
| Fir | Thread Starter | Forum | Răspunsurile | Ultimul mesaj |
| Reţeaua carte nu recunoaşte reţea / Internet | jeffpoulsen | Networking, Modemuri & VoIP | 1 | 17 iunie 2009 13:33 |
| Aveţi nevoie de Local Area Network Driver pentru Sony Vaio | luisvm67 | Networking, Modemuri & VoIP | 1 | 14 iunie 2009 10:37 |
| NVIDIA Network Bus enumeratorul - Windows Update Driver Error | jmleugenio | Multimedia & Codecs | 1 | 27 mai 2009 07:43 |
| Adaptorului de reţea Driver nu funcţionează?!?! | xAlanxEnglandx | Networking, Modemuri & VoIP | 1 | 31 decembrie 2007 17:46 |
| Reţeaua şofer problemă | CE Jones | Networking, Modemuri & VoIP | 6 | 17 decembrie 2007 13:42 |
| Thread Tools | |
| |