по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Мрежова връзка изключване на всеки толкова често

Reply

Нишка Инструменти
Old 5-ти декември 2007 год., 11:11
Член Група

Преди около седмица и рано днес ми мрежова карта не е в състояние да се свърже с моя рутер (само върху друга стая около 2 метра далеч, през стената) неговата работа глоба сега всичко както трябва да бъде. (настояща Статисистики - сигнал stregth: Отлично / положение: свързани / скорост: 108.0Mbps)

Някой има някаква идея какво става? ... когато тя не работи toubleshooters не работят. Единственото нещо, което изглежда е да се поправи (горе-долу може да бъде просто невероятна графика) е unplugging на рутер за подобни 30-60 seconds.If има някаква информация, която би било полезно да се отбележи, предвидена оставете пост и аз ще го направя.

нещо, което се предполага, е оценена.
Благодарение Роб
Old 5-ти декември 2007 год., 11:26
Член Група

Моя върши същата половинка, изглежда да е наред, когато аз съм единствения, с помощта на мрежа, но веднага, след като баща ми дневници в нея парчета ми и аз трябва да отида долу и да преминете на рутера на разстояние за 30 секунди, или така.

Аз просто ще се получи мрежов кабел и да го свържете директно към рутера, мисля, че това ще подобри мрежата скорост (?) И да се спре произволното прекъсват.
Old 5-ти декември 2007 год., 11:47
Модератор Група

Имам този проблем преди. Понякога рутера просто изглежда да отидете на стачка.

Току-що изключени на рутера и след това го включи отново. Я. Работи добре тогава.

Моята система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Дънната платка:
Asus P5Q Pro
RAM памет:
OCZ 8GB 800Mhz
Графична карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
На борда
Hard Drive (и):
Широки
Оптично устройство (а):
Sony Ал cheapo един.
Дело / PSU:
ANTEC триста
Охлаждане:
Арктика Cooler 7 Pro, 3 случая фенове.
Мрежа / Интернет:
Titan ADSL
Монитор (и):
Dual 19 "LCD
Операционна система (и):
XP SP3
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc