![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Преди около седмица и рано днес ми мрежова карта не е в състояние да се свърже с моя рутер (само върху друга стая около 2 метра далеч, през стената) неговата работа глоба сега всичко както трябва да бъде. (настояща Статисистики - сигнал stregth: Отлично / положение: свързани / скорост: 108.0Mbps) Някой има някаква идея какво става? ... когато тя не работи toubleshooters не работят. Единственото нещо, което изглежда е да се поправи (горе-долу може да бъде просто невероятна графика) е unplugging на рутер за подобни 30-60 seconds.If има някаква информация, която би било полезно да се отбележи, предвидена оставете пост и аз ще го направя. нещо, което се предполага, е оценена. Благодарение Роб |
|
| |||
| |||
| Моя върши същата половинка, изглежда да е наред, когато аз съм единствения, с помощта на мрежа, но веднага, след като баща ми дневници в нея парчета ми и аз трябва да отида долу и да преминете на рутера на разстояние за 30 секунди, или така. Аз просто ще се получи мрежов кабел и да го свържете директно към рутера, мисля, че това ще подобри мрежата скорост (?) И да се спре произволното прекъсват. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имам този проблем преди. Понякога рутера просто изглежда да отидете на стачка. Току-що изключени на рутера и след това го включи отново. Я. Работи добре тогава.