![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| asi před týdnem a dnes moje síťová karta nebyla schopna se připojit k mému routeru (jen o další místnost cca 2m pryč, přes zeď) jeho pracovní pořádku vše jak má být. (aktuální statistiky - signál stregth: výborné / status: conected / rychlost: 108.0Mbps) někdo má nějakou představu, co se děje? ... když nefunguje toubleshooters nefungují. Jediná věc, která se zdá být to opravit (asi by mohl být právě úžasné načasování) je odpojit router pro obdobné 30-60 seconds.If neexistuje žádné informace, které by mohly být užitečné pro poznámku dolů opustit post a uvidíme ho. cokoliv, co je navrženo, je ceněn. díky rob |
|
| |||
| |||
| Důl má stejný důstojník, zdá se, že to bude dobrý, když jsem jediný, s využitím sítě, ale jakmile to můj táta přihlásí do něj kusy mě ven a já musím jít dolů a přejít k routeru vypnout po dobu 30 sekund nebo tak. Jen jsem se chystá získat síťový kabel a připojit jej přímo do routeru, myslím, že se tím zlepší rychlost sítě (?) A zastavíte náhodných odpojení. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem tento problém před. Někdy se zdá, že router stačí jít do stávky. Jen jsem Unplugged routeru a pak ho zapojit zpátky v akci. Resetování to. Funguje potom.