μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Σύνδεση δικτύου απενεργοποιήσετε κάθε τόσο

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 5 Δεκεμβρίου 2007, 11:11
Μέλος Ομάδα

Default Σύνδεση δικτύου απενεργοποιήσετε κάθε τόσο

περίπου πριν από μία εβδομάδα νωρίτερα σήμερα και μου είχε κάρτα δικτύου μπορεί να συνδεθεί με το router μου (μόνο για ένα άλλο δωμάτιο περίπου 2meters μακριά, μέσα από έναν τοίχο) το πρόστιμο που εργάζονται τώρα τα πάντα όπως θα έπρεπε να είναι. (τρέχουσα stats - σήμα stregth: εξαιρετική / κατάστασης: conected / ταχύτητα: 108.0Mbps)

όποιος έχει κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει; ... όταν δεν λειτουργεί toubleshooters δεν λειτουργούν. μόνο πράγμα που φαίνεται να καθορίζουν την (κατά προσέγγιση θα μπορούσε απλά να είναι εκπληκτικό το χρονοδιάγραμμα) είναι αποσυνδέσετε το δρομολογητή για 30-60 όπως seconds.If υπάρχει κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο να σημειωθεί η έξοδος από την κάτω και μετά θα το κάνω.

κάτι που προτείνεται είναι ευπρόσδεκτη.
χάρη ληστέψετε
Old 5 Δεκεμβρίου 2007, 11:26
Μέλος Ομάδα

Mine mate κάνει το ίδιο, φαίνεται να είναι ωραία όταν είμαι η μόνη που χρησιμοποιεί το δίκτυο, αλλά μόλις μου μπαμπά κορμών σε κόβει μου και έχω να πάω κάτω και να αλλάξει το router off για 30 δευτερόλεπτα περίπου.

Απλώς θα έχετε ένα καλώδιο δικτύου και να συνδεθεί άμεσα με το router, θεωρώ ότι θα βελτιώσει την ταχύτητα του δικτύου (?) Και να σταματήσει την τυχαία αποσύνδεση.
Old 5 Δεκεμβρίου 2007, 11:47
Συντονιστής Ομάδας

Είχα αυτό το πρόβλημα πριν. Μερικές φορές, ο δρομολογητής απλώς φαίνεται να απεργούν.

Μόλις αποσυνδεθεί το router και στη συνέχεια να συνδεθεί στο πίσω πάλι. Επαναφορά του. Έργα ωραία τότε.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Wireless Network Connection εξαφανίστηκε! muhannad Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 16 Ιουν 2009 18:35
Να χάνει σύνδεση με άλλους υπολογιστές στο δίκτυο atorres0506 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 4η Ιουν 2009 09:36
Network Adaptor Down - Οχι Internet Connection mrdaveyk Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 9 9 Μαρ 2009 15:23
Αργή σύνδεση δικτύου MJM Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 29 Νοε 2008 08:15
Wireless Network Connection Βοήθεια mrcrazie007 Γενική Συζήτηση Hardware 1 13 Ιαν 2008 04:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.