![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| περίπου πριν από μία εβδομάδα νωρίτερα σήμερα και μου είχε κάρτα δικτύου μπορεί να συνδεθεί με το router μου (μόνο για ένα άλλο δωμάτιο περίπου 2meters μακριά, μέσα από έναν τοίχο) το πρόστιμο που εργάζονται τώρα τα πάντα όπως θα έπρεπε να είναι. (τρέχουσα stats - σήμα stregth: εξαιρετική / κατάστασης: conected / ταχύτητα: 108.0Mbps) όποιος έχει κάποια ιδέα για το τι συμβαίνει; ... όταν δεν λειτουργεί toubleshooters δεν λειτουργούν. μόνο πράγμα που φαίνεται να καθορίζουν την (κατά προσέγγιση θα μπορούσε απλά να είναι εκπληκτικό το χρονοδιάγραμμα) είναι αποσυνδέσετε το δρομολογητή για 30-60 όπως seconds.If υπάρχει κανένα στοιχείο που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο να σημειωθεί η έξοδος από την κάτω και μετά θα το κάνω. κάτι που προτείνεται είναι ευπρόσδεκτη. χάρη ληστέψετε |
|
| |||
| |||
| Mine mate κάνει το ίδιο, φαίνεται να είναι ωραία όταν είμαι η μόνη που χρησιμοποιεί το δίκτυο, αλλά μόλις μου μπαμπά κορμών σε κόβει μου και έχω να πάω κάτω και να αλλάξει το router off για 30 δευτερόλεπτα περίπου. Απλώς θα έχετε ένα καλώδιο δικτύου και να συνδεθεί άμεσα με το router, θεωρώ ότι θα βελτιώσει την ταχύτητα του δικτύου (?) Και να σταματήσει την τυχαία αποσύνδεση. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είχα αυτό το πρόβλημα πριν. Μερικές φορές, ο δρομολογητής απλώς φαίνεται να απεργούν. Μόλις αποσυνδεθεί το router και στη συνέχεια να συνδεθεί στο πίσω πάλι. Επαναφορά του. Έργα ωραία τότε.
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Wireless Network Connection εξαφανίστηκε! | muhannad | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 16 Ιουν 2009 18:35 |
| Να χάνει σύνδεση με άλλους υπολογιστές στο δίκτυο | atorres0506 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 4η Ιουν 2009 09:36 |
| Network Adaptor Down - Οχι Internet Connection | mrdaveyk | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 9 | 9 Μαρ 2009 15:23 |
| Αργή σύνδεση δικτύου | MJM | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 5 | 29 Νοε 2008 08:15 |
| Wireless Network Connection Βοήθεια | mrcrazie007 | Γενική Συζήτηση Hardware | 1 | 13 Ιαν 2008 04:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |