manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Mrežni priključak isključiti svaki tako često

Reply

Thread Tools
Old 5. prosinca 2007, 11:11
Member Group

Default Mrežni priključak isključiti svaki tako često

oko tjedan dana i ranije danas moj mrežna kartica nije bio u mogućnosti to povezivanje to moj usmjerivač (samo na drugoj sobi o 2meters daleko, kroz zid) radnih fino sad je sve onako kako bi trebao biti. (Trenutna statistika - signal stregth: odličan / veze: povezan / brzina: 108.0Mbps)

bilo tko imati bilo koji ideja što se događa? ... kada se ne radi toubleshooters ne rade. Jedina stvar koja izgleda kao da popraviti (otprilike moglo biti iznenađujuće timing) je unplugging se kao ruter za 30-60 seconds.If ima bilo kakve informacije koje će biti korisno zapisati ostaviti post, a ja ću ga dobijete.

išta što je sugerirao je dobrodošla.
hvala poharati
Old 5. prosinca 2007, 11:26
Member Group

Mine se isti mate, čini se da se fino kada sam jedini koristeći mreža, ali čim moj tata prijavljuje u njoj cuts me, a ja moram ići dolje i uključite ruter off za 30 sekundi ili tako.

Sam bio pravedan idući u dobiti mrežni kabel i povezati ga direktno na ruter, mislim da će poboljšati brzinu mreže (?) I zaustavili slučajnog odspajanje.
Old 5. prosinca 2007, 11:47
Moderator / ica grupe

Ja sam imala taj problem prije nego. Ponekad se čini da ruter samo ići na štrajk.

JA pravedan je UNPLUGGED usmjerivača priključen, a zatim ga opet natrag. Resetiranje Internet. Utvrde prekid zatim.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Wireless Network Connection nestala! muhannad Networking, Modemi & VoIP 0 16. lipnja 2009 18:35
Imajte gubitka veze na ostala računala na mreži atorres0506 Networking, Modemi & VoIP 0 4. lipnja 2009 09:36
Network adapter Down - Ne Internet Connection mrdaveyk Networking, Modemi & VoIP 9 9. ožujak 2009 15:23
Sporo mrežne veze MJM Networking, Modemi & VoIP 5 29. studeni 2008 08:15
Wireless Network Connection Pomoć mrcrazie007 General Hardware Chat 1 13 siječanj 2008 04:00
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.