![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| oko tjedan dana i ranije danas moj mrežna kartica nije bio u mogućnosti to povezivanje to moj usmjerivač (samo na drugoj sobi o 2meters daleko, kroz zid) radnih fino sad je sve onako kako bi trebao biti. (Trenutna statistika - signal stregth: odličan / veze: povezan / brzina: 108.0Mbps) bilo tko imati bilo koji ideja što se događa? ... kada se ne radi toubleshooters ne rade. Jedina stvar koja izgleda kao da popraviti (otprilike moglo biti iznenađujuće timing) je unplugging se kao ruter za 30-60 seconds.If ima bilo kakve informacije koje će biti korisno zapisati ostaviti post, a ja ću ga dobijete. išta što je sugerirao je dobrodošla. hvala poharati |
|
| |||
| |||
| Mine se isti mate, čini se da se fino kada sam jedini koristeći mreža, ali čim moj tata prijavljuje u njoj cuts me, a ja moram ići dolje i uključite ruter off za 30 sekundi ili tako. Sam bio pravedan idući u dobiti mrežni kabel i povezati ga direktno na ruter, mislim da će poboljšati brzinu mreže (?) I zaustavili slučajnog odspajanje. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja sam imala taj problem prije nego. Ponekad se čini da ruter samo ići na štrajk. JA pravedan je UNPLUGGED usmjerivača priključen, a zatim ga opet natrag. Resetiranje Internet. Utvrde prekid zatim.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Wireless Network Connection nestala! | muhannad | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 16. lipnja 2009 18:35 |
| Imajte gubitka veze na ostala računala na mreži | atorres0506 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 4. lipnja 2009 09:36 |
| Network adapter Down - Ne Internet Connection | mrdaveyk | Networking, Modemi & VoIP | 9 | 9. ožujak 2009 15:23 |
| Sporo mrežne veze | MJM | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 29. studeni 2008 08:15 |
| Wireless Network Connection Pomoć | mrcrazie007 | General Hardware Chat | 1 | 13 siječanj 2008 04:00 |
| Thread Tools | |
| |