![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| egy héttel ezelőtt, és ma a korábbi Hálózati kártya nem tud csatlakozni a saját router (csak egy másik szoba kb 2meters el, a falon keresztül) a szép most minden működik, ahogy kellene lennie. (aktuális statisztikák - jel stregth: kitűnő / status: conected / sebesség: 108.0Mbps) bárkinek van valami ötlete, mi folyik itt? ... ha ez nem működik toubleshooters nem működik. egyetlen dolog, ami úgy tűnik, hogy meg azt (nagyjából ez csak elképesztő időzítés) a kihúzásával a router, mint a 30-60 seconds.If van minden olyan információt, amely hasznos lenne megjegyezni, meg szabadság utáni és én értem. Javasolt, hogy bármit is appreciated. köszi rob |
|
| |||
| |||
| Az enyém ugyanígy mate, úgy tűnik, hogy semmi baj, ha én vagyok az egyetlen, aki használja a hálózatot, de amint apám naplófájlokhoz benne darabok engem és én lemenni, és kapcsolja ki a router 30 másodperc múlva. Én éppen, hogy a hálózati kábel és a link közvetlenül a routert, úgy gondolom, hogy javítani fog a hálózat sebessége (?), És állítsa le a véletlen disconnecting. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Volt ez a probléma előtt. Előfordul, hogy a router most úgy tűnik, hogy sztrájkba lép. Én csak unplugged a router, majd be kell zárni vissza. Resetting azt. Works fine majd.