פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

החיבור לרשת לכבות כל כך לעיתים קרובות

Reply

שרשרת כלים
Old 5 דצמבר 2007, 11:11
חבר קבוצת

בערך לפני שבוע או מוקדם יותר היום את כרטיס הרשת לא הצליחה להתחבר אל הנתב שלי (רק על חדר נוסף בנושא 2meters מהמקום, דרך קיר) שלו עובד בסדר גמור עכשיו הכל כפי שהוא אמור להיות. (נתונים סטטיסטיים הנוכחי - סימן stregth: מעולה / מצב: conected / Speed: 108.0Mbps)

כל אדם יש לך מושג מה קורה פה? ... כאשר הוא אינו פועל toubleshooters לא עובד. נראה כי הדבר רק כדי לתקן את זה (בערך זה יכול להיות פשוט מדהים תזמון) הוא unplugging עבור הנתב כמו 30-60 seconds.If אין כל מידע זה יהיה שימושי הערה למטה כדי להשאיר הודעה ואנו מקבלים את זה.

דבר זה הוא הציע ךיתורעה.
Thanks Rob
Old 5 דצמבר 2007, 11:26
חבר קבוצת

שלי עושה את אותו חבר, הוא נראה בסדר גמור כאשר אני היחיד באמצעות הרשת אבל ברגע אבא שלי יומני בו חתכים אותי ואני צריך לרדת למטה או להחליף את הנתב הנחה של 30 שניות בערך.

אני רק הולך כבל רשת ולקשר אותו ישירות אל הנתב, אני חושב שזה ישפר את מהירות הרשת (?) ולעצור אקראית התנתקות.
Old 5 דצמבר 2007, 11:47
מנהל קבוצת

יש לי בעיה זו בעבר. לפעמים פשוט נראה הנתב להמשיך לתקוף.

אני רק unplugged הנתב ולאחר מכן פקוק את זה שוב שוב. שהיא מאפסת אותו. עובד בסדר אז.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.