![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| apie savaitę ir anksčiau šiandien mano tinklo plokštė negalėjo prisijungti prie savo maršrutizatorių (tik kitoje apie 2meters kambarį toli, per sieną) savo darbo gerai dabar viskas taip, kaip turėtų būti. (dabartinis Stats - signalas stregth: puikiai / statusas: conected / greitis: 108.0Mbps) kas turite idėją, kas vyksta? ... kai jis neveikia toubleshooters neveikia. Vienintelis dalykas, kuris, atrodo, ją išspręsti (grubiai tai gali būti tiesiog nuostabus laikas) yra išjungiant maršrutizatorius panašių 30-60 seconds.If nėra jokios informacijos, kad būtų naudinga pažymėti, nustatantis palikti postą ir aš gausiu jį. nieko, kas siūloma, yra vertinama. Thanks Rob |
|
| |||
| |||
| Minų nėra pats mate, atrodo, bus gerai, kai aš tik vieną, naudojant tinklus, tačiau taip greitai, kaip mano tėtis rąstų gabalai, tai mane ir aš turiu eiti žemyn ir pereiti prie maršrutizatorius už 30 sekundžių ar panašiai. I was just going to get tinklo kabelis ir susieti ją tiesiai į maršrutizatorių, manau, kad tai pagerins tinklo greičiu (?) Ir stabdymo atsitiktinis atjungti. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Turėjau šią problemą prieš. Kartais tiesiog atrodo, kad maršrutizatorius streikai. Aš tik unplugged maršrutizatorių ir tada prijungti jį vėl dar kartą. Pakeičiame jį. Works fine tuomet.
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Wireless Network Connection dingo! | muhannad | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 16, 2009 18:35 |
| Laikyti loosing Prisijungimas prie kitų kompiuterių tinkle | atorres0506 | Networking, Modems & VoIP | 0 | 4 birželis 2009 09:36 |
| Tinklo adapterio Down - Nr Internet Connection | mrdaveyk | Networking, Modems & VoIP | 9 | 9 kovas 2009 15:23 |
| Mažoji tinklo | MJM | Networking, Modems & VoIP | 5 | Lapkritis 29, 2008 08:15 |
| Wireless Network Connection Pagalba | mrcrazie007 | General Hardware Chat | 1 | 13 sausis 2008 04:00 |
| Temos įrankiai | |
| |