![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| około tydzień temu i dziś moje wcześniejsze karty sieciowej nie był w stanie połączyć się z moim routerem (tylko w innym pokoju o 2meters się poprzez ścianę) jego pracy dobrze się wszystko tak jak należy. (aktualne statystyki - sygnał stregth: doskonała / status: conected / prędkości: 108.0Mbps) ma ktoś jakiś pomysł co się dzieje? ... gdy nie działa toubleshooters nie działają. Jedyną rzeczą, że wydaje się to naprawić (w przybliżeniu może być po prostu niesamowity czas) jest odłączenie routera podobnych 30-60 seconds.If nie ma żadnych informacji, które byłyby użyteczne dla zanotuj zostawić wiadomość and I'll get it. wszystko, co jest sugerowane jest doceniana. dzięki rob |
|
| |||
| |||
| Kopalnia działa ten sam oficer, to wydaje się być dobrze, gdy jestem przy użyciu tylko jednej sieci, ale tak szybko, jak mój tata dzienników w nim kawałki mnie i muszę iść na dół i włącz router startu do 30 sekund lub tak. I was just going to get a sieci kablowe i połączenie go bezpośrednio do routera, myślę, że poprawi szybkość sieci (?) I zatrzymać losowy rozłączanie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miałem ten problem przed. Czasem tylko wydaje routera, aby przejść na strajku. Ja po prostu odłączony routera, a następnie podłączyć go ponownie. Resetowanie to. Pracuje następnie grzywny.
![]() |
|
| Zakładki |