![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| aproximativ o săptămână în urmă şi mai devreme mi placa de reţea nu a fost în măsură să se conecteze la router-mea (doar pe o altă cameră despre 2meters departe, printr-un perete) sale de lucru bine ca acum totul ar trebui să fie. (actual stats - semnal stregth: excelent / status: conected / viteza: 108.0Mbps) oricine are nici o idee despre ceea ce se întâmplă? ... atunci când aceasta nu funcţionează toubleshooters nu funcţionează. Singurul lucru care pare să-şi corecteze (aproximativ e vorba doar de uimitor calendarul) este unplugging router pentru ca 30-60 seconds.If în care există informaţii că ar fi util să notaţi lăsa un post şi voi primi. nimic din ce este sugerat este apreciat. mersi Rob |
|
| |||
| |||
| A mea are acelaşi ofiţer, pare să fie în regulă, atunci când eu sunt singurul care utilizează reţeaua, dar cât mai curând în jurnalele de tata-l taie-mă şi am să mă duc jos şi de a comuta de pe router pentru 30 de secunde sau cam asa ceva. Am fost doar mergi la a lua-o reţea de cablu şi se leagă în mod direct la router, cred că se va îmbunătăţi viteza de reţea (?) Şi opri aleator deconecta. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Am avut această problemă înainte. Uneori, router doar pare a face grevă. Tocmai am unplugged router conectat şi apoi înapoi, din nou. Resetarea acesta. Lucrari de bine atunci.
![]() |
|
| Marcaje |