![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| asi pred týždňom a dnes moje sieťová karta nebola schopná sa pripojiť k môjmu routeru (len o ďalšiu miestnosť cca 2m preč, cez stenu) jeho pracovné poriadku všetko ako má byť. (aktuálne štatistiky - signál stregth: výborné / status: conected / rýchlosť: 108.0Mbps) niekto má nejakú predstavu, čo sa deje? ... keď nefunguje toubleshooters nefungujú. Jediná vec, ktorá sa zdá byť to opravit (asi by mohol byť práve úžasné načasovanie) je odpojiť router pre obdobné 30-60 seconds.If neexistuje žiadne informácie, ktoré by mohli byť užitočné pre poznámku nadol opustiť post a uvidíme ho. čokoľvek, čo sa navrhuje, je cenený. vďaka rob |
|
| |||
| |||
| Baňa má rovnaký dôstojník, zdá sa, že to bude dobrý, keď som jediný, s využitím siete, ale akonáhle to môj otec prihlási do neho kusy ma von a já musím ísť dole a prejsť k routeru vypnúť po dobu 30 sekúnd alebo tak. Len som sa chystá získať sieťový kábel a pripojiť ho priamo do routeru, myslím, že sa tým zlepší rýchlosť siete (?) A zastavíte náhodných odpojenie. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jsem tento problém pred. Niekedy sa zdá, že router stačí ísť do štrajku. Len som Unplugged routeru a potom ho zapojiť späť v akcii. Resetovanie to. Funguje potom.