мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Мрежни прикључак искључити сваки тако често

Reply

Тхреад Тоолс
Old 5. Нов 2007, 11:11
Мембер Гроуп

Default Мрежни прикључак искључити сваки тако често

око недељу дана и раније данас мој мрежна картица није био у могућности за спојити за мој усмјеривач (само на другој соби о 2метерс далеко, кроз зид) радних фино сад је све онако како би требао бити. (Тренутна статистика - сигнал стрегтх: одличан / везе: повезан / брзина: 108.0Мбпс)

било ко имати било који идеја што се дешава? ... када се не ради тоублесхоотерс не раде. Једина ствар која изгледа као да поправити (отприлике могло бити иненађујуће тиминг) је унплуггинг се као рутери за 30-60 сецондс.Иф има било какве информације које ће бити корисно записати оставити пост, а ја ћу га добијете.

било што што је сугерисао је добродошла.
хвала похарати
Old 5. Нов 2007, 11:26
Мембер Гроуп

Мине се исти мате, чини се да се фино када сам једини помоћу мрежа, али чим мој тата пријављује у њој цутс ме, а ја морам ићи доле и укључите рутери офф за 30 секунди или тако.

ЈА је праведан лијегање добити мрежни кабл и повезати га директно на рутери, мислим да ће побољшати брзину мреже (?) И зауставили случајног одспајање.
Old 5. Нов 2007, 11:47
Модератор / ица групе

Ја сам имала тај проблем пре него. Понекад се чини да рутери само ићи на штрајк.

ЈА праведан је УНПЛУГГЕД усмерива прикључен, а затим га опет натраг. Ресетовање Интернет. Утврде прекид затим.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уирелесс Нетуорк Цоннецтион нестала! муханнад Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 16. јуна 2009 18:35
Имајте губитка везе на остала рачунара на мрежи аторрес0506 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 4. јуна 2009 09:36
Нетуорк адаптер Доун - Не Интернет Цоннецтион мрдавеык Нетуоркинг, Модем & ВоИП 9 9 март 2009 15:23
Споро мрежне везе МЈМ Нетуоркинг, Модем & ВоИП 5 29 новембар 2008 08:15
Уирелесс Нетуорк Цоннецтион Помоћ мрцразие007 Генерал Хардуаре Цхат 1 13 јануар 2008 04:00
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц