менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Підключення до мережі вимкніть все так часто

Reply

Різьба Інструменти
Old 5 грудня 2007, 11:11
Член групи

Default Підключення до мережі вимкніть все так часто

приблизно тиждень тому, а сьогодні моя мережна карта не зміг підключитися до мого маршрутизатора (тільки на іншій кімнаті про 2meters геть, через стіну) його робота в загальному тепер все як має бути. (поточна статистика - сигнал stregth: "відмінно / статус: проведений / Speed: 108.0Mbps)

кого-небудь є Ідея, що відбувається? ... коли вона не працює toubleshooters не працюють. Єдине, що як це виправити (приблизно це може бути просто дивно часу) є відключення маршрутизатора, як 30-60 seconds.If є будь-яка інформація, яка буде корисно записати покинути пост, і я дістану.

цінується все, що пропонується.
Thanks Rob
Old 5 грудня 2007, 11:26
Член групи

Mine робить те ж, Мати, здається, буде добре, коли я єдиний користувач мережі, але як тільки мій тато входить до цього скорочення мене, і я повинен спуститися вниз і перейти від маршрутизатора протягом 30 сек або близько того.

Я саме збирався отримати кабельна мережа і пов'язати його безпосередньо до маршрутизатора, я думаю, що це підвищить швидкість роботи мережі (?) І зупинити випадкового відключення.
Old 5 грудня 2007, 11:47
Модератор групи

Я мав цю проблему раніше. Іноді маршрутизатор тільки здається на проведення страйку.

Я просто Unplugged маршрутизатора, а потім підключити його знову. Скидання його. Працює добре тоді.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Бездротове мережеве з'єднання зник! Муханнад Мережа, Модеми & VoIP 0 16 червня 2009 18:35
Тримайте втрачаючи зв'язку з іншими комп'ютерами в мережі atorres0506 Мережа, Модеми & VoIP 0 4 червня 2009 09:36
Мережевий адаптер Down - Ні підключення до Інтернету mrdaveyk Мережа, Модеми & VoIP 9 9 березня 2009 15:23
Низька мережа зв'язку MJM Мережа, Модеми & VoIP 5 29 листопада 2008 08:15
Бездротове мережеве з'єднання Допомога mrcrazie007 Генеральний обладнання чат 1 13 січня 2008 04:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.