![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| приблизно тиждень тому, а сьогодні моя мережна карта не зміг підключитися до мого маршрутизатора (тільки на іншій кімнаті про 2meters геть, через стіну) його робота в загальному тепер все як має бути. (поточна статистика - сигнал stregth: "відмінно / статус: проведений / Speed: 108.0Mbps) кого-небудь є Ідея, що відбувається? ... коли вона не працює toubleshooters не працюють. Єдине, що як це виправити (приблизно це може бути просто дивно часу) є відключення маршрутизатора, як 30-60 seconds.If є будь-яка інформація, яка буде корисно записати покинути пост, і я дістану. цінується все, що пропонується. Thanks Rob |
|
| |||
| |||
| Mine робить те ж, Мати, здається, буде добре, коли я єдиний користувач мережі, але як тільки мій тато входить до цього скорочення мене, і я повинен спуститися вниз і перейти від маршрутизатора протягом 30 сек або близько того. Я саме збирався отримати кабельна мережа і пов'язати його безпосередньо до маршрутизатора, я думаю, що це підвищить швидкість роботи мережі (?) І зупинити випадкового відключення. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я мав цю проблему раніше. Іноді маршрутизатор тільки здається на проведення страйку. Я просто Unplugged маршрутизатора, а потім підключити його знову. Скидання його. Працює добре тоді.
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Бездротове мережеве з'єднання зник! | Муханнад | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 16 червня 2009 18:35 |
| Тримайте втрачаючи зв'язку з іншими комп'ютерами в мережі | atorres0506 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 4 червня 2009 09:36 |
| Мережевий адаптер Down - Ні підключення до Інтернету | mrdaveyk | Мережа, Модеми & VoIP | 9 | 9 березня 2009 15:23 |
| Низька мережа зв'язку | MJM | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 29 листопада 2008 08:15 |
| Бездротове мережеве з'єднання Допомога | mrcrazie007 | Генеральний обладнання чат | 1 | 13 січня 2008 04:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |