по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > В мрежа, модеми & VoIP

Register

Мрежата проблеми с новите LAN карта

Reply

Нишка Инструменти
Old 2-ри ноември 2007, 17:15
Новите държави Група

Default Мрежата проблеми с новите LAN карта

Здравей момче и преустроени ми вътрешен 100 МБ LAN карта и има 1 GB LAN карта от рутер го goses макар и до 2 dlink 1 GB превключватели

И когато аз включете кабела към новата мрежова карта аз добивам automatted priavte адрес

но когато я поставете обратно в борда LAN Ti conects глоба

моята мрежа е настройка, за да IP от DHCP
Аз бе reladed, както и необходими, но грешката не е да го поправим самостоятелно

както аз знам за мрежата и ги правят купчини от време първи път това е станало

всички помогне е добре дошъл, ако е необходима допълнителна информация juts поиска
Old 8-ми ноември 2007, 08:22
Номер на групата

Как mnay различни кабели си treid?
Old 8-ми ноември 2007, 14:00
Новите държави Група

tryed diffent кабели не diffence
Old 8-ми ноември 2007, 15:29
Член Група

Ами автоматичен Частни адрес е това, което получи, когато компютърът не може да се намери DHCP сървър, за да получите ПР addrss

HTH
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Мрежова карта не разпознава мрежа / интернет jeffpoulsen В мрежа, модеми & VoIP 1 17 Юни 2009 13:33
Killer мрежова карта. Eltocliousus В мрежа, модеми & VoIP 7 24 май 2008 г. 00:37
Мрежова карта 9kelad В мрежа, модеми & VoIP 9 18 Дек 2007 13:49
Вечната "Придобиване на мрежата адрес" на мрежови карти Роби В мрежа, модеми & VoIP 4 20 ноември 2007 година 10:46
Кои мрежова карта? krishijanu В мрежа, модеми & VoIP 3 22 Окт 2007 02:32
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc