![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей момче и преустроени ми вътрешен 100 МБ LAN карта и има 1 GB LAN карта от рутер го goses макар и до 2 dlink 1 GB превключватели И когато аз включете кабела към новата мрежова карта аз добивам automatted priavte адрес но когато я поставете обратно в борда LAN Ti conects глоба моята мрежа е настройка, за да IP от DHCP Аз бе reladed, както и необходими, но грешката не е да го поправим самостоятелно както аз знам за мрежата и ги правят купчини от време първи път това е станало всички помогне е добре дошъл, ако е необходима допълнителна информация juts поиска |
|
| |||
| |||
| Как mnay различни кабели си treid? |
|
| |||
| |||
| tryed diffent кабели не diffence |
|
| |||
| |||
| Ами автоматичен Частни адрес е това, което получи, когато компютърът не може да се намери DHCP сървър, за да получите ПР addrss HTH |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Мрежова карта не разпознава мрежа / интернет | jeffpoulsen | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 17 Юни 2009 13:33 |
| Killer мрежова карта. | Eltocliousus | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 24 май 2008 г. 00:37 |
| Мрежова карта | 9kelad | В мрежа, модеми & VoIP | 9 | 18 Дек 2007 13:49 |
| Вечната "Придобиване на мрежата адрес" на мрежови карти | Роби | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 20 ноември 2007 година 10:46 |
| Кои мрежова карта? | krishijanu | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 22 Окт 2007 02:32 |
| Нишка Инструменти | |
| |