![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj chlap i modernizované moje vnitřní 100megabajt LAN kartu a mám 1 gb karta LAN z routeru je goses když na 2 dlink 1 gb přepínače A když jsem zapojte kabel do nových lan kartu získáte i automatted priavte adresa ale když jsem plug zpět do palubní sítě LAN ti conects pokutu moje síť je nastavení získat IP z DHCP Já byl reladed, jak jsem potřeboval, ale že chyba nebyla to spraví samo pokud vím, o síti a učinil je spousta času, poprvé to stalo všechny pomoc je vítána, pokud je potřeba více info juts zeptat |
|
| |||
| |||
| Jak mnay různých kabelů jste treid? |
|
| |||
| |||
| tryed diffent kabely neprominuli diffence |
|
| |||
| |||
| I automatizovaný Soukromá adresa je to, co dostanete, když počítač nemůže najít server DHCP získat IP addrss HTH |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Síťová karta nerozezná síť / internet | jeffpoulsen | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 17. června 2009 13:33 |
| Killer síťová karta. | Eltocliousus | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 24. května 2008 00:37 |
| Síťové karty | 9kelad | Sítě, Modemy & VoIP | 9 | 18. prosinec 2007 13:49 |
| Eternal "Získání síťových adres" na síťovou kartu | Robbie | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 20. listopadu 2007 10:46 |
| Sítě, kterou kartu? | krishijanu | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 22. října 2007 02:32 |
| Thread Nástroje | |
| |