![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi akit én frissített belső 100MB LAN kártya és van egy 1 GB-LAN kártya a router azt goses bár 2 dlink 1 GB kapcsolók És amikor a csatlakozó kábel az új LAN kártya jutok automatted priavte cím de mikor csatlakoztassa vissza a fedélzeti lan ti conects bírság Saját hálózat beállítását, hogy a dhcp ip Én már reladed, ahogy egy szükséges, de a hiba nem fix magától ahogy én tudom-hálózat, és azok rengeteg időt először ezt happend segítség üdvözlendő, ha több info kell kérni juts |
|
| |||
| |||
| Hogyan mnay különböző kábel van treid? |
|
| |||
| |||
| tryed diffent kábelek nem diffence |
|
| |||
| |||
| Nos automatizált Magánszállás címe mi lesz, ha a számítógép nem találja a DHCP szerver, hogy egy IP addrss HTH |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hálózati kártya nem ismeri a hálózat / internet | jeffpoulsen | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 17. június 2009 13:33 |
| Killer hálózati kártyán. | Eltocliousus | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 24. május 2008 00:37 |
| Hálózati kártya | 9kelad | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 9 | 18. december 2007 13:49 |
| Örökös "hálózati cím megszerzése" a hálózati kártya | Robbie | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 20. november 2007 10:46 |
| Milyen hálózati kártya? | krishijanu | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 3 | 22. október 2007 02:32 |
| Téma eszközök | |
| |