![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| hi guy Aš atnaujinau savo vidaus LAN 100Mb kortele ir gavo 1 GB LAN kortelę maršrutizatorius ji goses nors iki 2 DLink 1 GB jungikliai ir kai aš kištuko kabelis naujų LAN kortele gaunu automatted priavte adresas bet kai aš prijunkite jį atgal į bortą LAN ti conects bauda Mano tinklo konfigūracijos gauti IP iš DHCP Aš jau reladed kaip man reikia, bet viena klaida nebuvo nustatyta to self nes aš žinau apie tinklą ir padarė juos Daug laiko, pirmą kartą tai atsitiko All yra sveikintinas, jei daugiau info reikia juts paklausti |
|
| |||
| |||
| Kaip mnay įvairių kabelių jūs treid? |
|
| |||
| |||
| tryed diffent kabeliai nepadarė diffence |
|
| |||
| |||
| Na automatizuotos Asmeninis Adresas yra tai, ką jūs gaunate, kai kompiuteris neranda DHCP serverio gauti IP addrss HTH |
![]() |
|
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Tinklo plokštė neatpažįsta tinklo / interneto | jeffpoulsen | Networking, Modems & VoIP | 1 | Birželis 17, 2009 13:33 |
| Pakeičia tinklo plokštės | apolutrosi | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 31, 2009 10:02 |
| Network Card | 9kelad | Networking, Modems & VoIP | 9 | 18 gruodis 2007 13:49 |
| Amžinasis "įsigyjanti tinklo adresas" tinklo kortelė | Robbie | Networking, Modems & VoIP | 4 | Lapkritis 20, 2007 10:46 |
| Kokią tinklo plokštę? | krishijanu | Networking, Modems & VoIP | 3 | 22 spalis 2007 02:32 |
| Temos įrankiai | |
| |