![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj chlap aj rekonštruované moje vnútorné 100megabajt LAN kartu a mám 1 gb karta LAN z routeru je goses keď na 2 dlink 1 gb prepínače A keď som zapojte kábel do nových lán kartu získate aj automatted priavte adresa ale keď som plug späť do palubnej siete LAN ti conects pokutu moje sieť je nastavenie získať IP z DHCP Já bol reladed, ako som potreboval, ale že chyba nebola to spraví samo pokiaľ viem, o sieti a urobil je veľa času, prvýkrát to stalo všetky pomoc je vítaná, ak je potreba viac info Jutsu zeptat |
|
| |||
| |||
| Ako mnay rôznych káblov ste treid? |
|
| |||
| |||
| tryed diffent káble neodpustili diffence |
|
| |||
| |||
| I automatizovaný Súkromná adresa je to, čo dostanete, keď počítač nemôže nájsť server DHCP získať IP addrss HTH |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Sieťová karta nerozpozná sieť / internet | jeffpoulsen | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 17. júna 2009 13:33 |
| Killer sieťová karta. | Eltocliousus | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 24. mája 2008 00:37 |
| Sieťové karty | 9kelad | Siete, Modemy & VoIP | 9 | 18. december 2007 13:49 |
| Eternal "Získanie sieťových adries" na sieťovú kartu | Robbie | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 20. novembra 2007 10:46 |
| Siete, ktorú kartu? | krishijanu | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 22. októbra 2007 02:32 |
| Thread Tools | |
| |