мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Мрежни проблеми са новим ЛАН картице

Reply

Тхреад Тоолс
Old 2. Мар 2007, 17:15
Нови члан групе

Default Мрежни проблеми са новим ЛАН картице

бок момак и надограђује моје унутрашње 100МБ ЛАН картицу и добио је 1 ГБ ЛАН картицу из усмјеривач то госес ипак до 2 длинк 1 ГБ прекидачи

и кад сам прикључите кабл на нови лан картицу и добити аутоматтед приавте адреса

ипак нашто ЈА плоу натраг у онбоард лан цонецтс ти фино

мој мрежа постављање добити ип од ДХЦП
ја је као што сам реладед потребна једна грешка, али није то поправити самоуправе

као што ја знам о мрежи и направио их хрпе времена ово је први пут хаппенд

сва помоћ је добродошла, ако је потребно више информација питајте јутс
Old 8. Мар 2007, 08:22
Донаторска Група

Како мнаы разних каблова имаш треид?
Old 8. Мар 2007, 14:00
Нови члан групе

трыед диффент каблови направио не диффенце
Old 8. Мар 2007, 15:29
Мембер Гроуп

Па аутоматизовани Приватна адреса је оно што добијете када се рачунар не може да пронађе ДХЦП сервера добити ИП аддрсс

ХТХ
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Мрежна картица не препознаје мрежу / интернет јеффпоулсен Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 17. јуна 2009 13:33
Киллер мрежном картицом. Елтоцлиоусус Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 24 мај 2008 00:37
Нетуорк Цард 9келад Нетуоркинг, Модем & ВоИП 9 18 децембар 2007 13:49
Вјечна "Стицање адреса мреже" на мрежној картици Роббие Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 20 новембар 2007 10:46
Који мрежна картица? крисхијану Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 22 октобар 2007 02:32
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц