![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Трябва да получите нов път за компютъра ми и знам, че абсолютно нищо за тях. Текущата ми една е D-Link DI-524 и ми трябва безжична мрежа, създадена за моята къща. Нека да знаят, ако имате нужда от повече информация. Благодаря предварително. |
|
| |||
| |||
| Имате ли някакви специално желае? Такива като евтино решение, по-бързо един за медиите стрийминг др Също така ли вече някакви карта за безжична мрежа / пръчки? Тъй като спец. от тях може да ограничи рутера можете да получите. |
|
| |||
| |||
| Всичко, което съм наистина се интересуват от възможност за достъп до Интернет от лаптопа си. Що се отнася до безжични карти, не знам, ако го направя или не разполагат с такива. |
|
| |||
| |||
| ОК, така че ако просто искате interenet IM познае искате нещо надежден, но не прекалено скъпо? Ерес cheapish един рутер, но направени от Netgear, което винаги съм установено, че са напълно надеждни. И съвпадение на безжичен USB стик, който е голям (имат едно себе си никога) и се провали. Надявам се, че помага? |
|
| |||
| |||
| Предпочитам нещо, което можех просто да влезеш в магазин и купи. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Колко хора трябва да знаят какво местния магазин е на оферта? Моята система: Krlll
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В случай, че някой рутер, който вероятно ще правя, защото няма да има огромно разнообразие в магазина.
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Превърнат едно £ 50 Безжичен маршрутизатор в £ 400 Wireless Router - DD-WRT гид | serverguy | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 17 Окт 2008 17:34 |
| Нови рутер | ian65 | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 9-ти септември 2007 19:27 |
| Някои рутер помогне моля. :-( | jaynehull | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 4 юли 2007 15:23 |
| Използване на маршрутизатор / модем като просто рутер??? | jamier1985uk | В мрежа, модеми & VoIP | 6 | 5-и парламентарен Юни 2007 01:20 |
| Модем / рутер - Zyxel 54Mbps Безжичен ADSL2 + модем / Router + USB адаптер | задявки | Общи Хардуер Чат | 1 | 5-и парламентарен Окт 2006 05:38 |
| Нишка Инструменти | |
| |